Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sudan taş çıkarmak

Rüyada sudan taş çıkarmak

Rüyada sudan taş çıkarmak yapılan işlerin büyük hayırlar getireceğine, rüyayı gören kişinin hanesine ve işine bolluk ve bereketin hâkim olacağına, en doğru şekilde öğreneceğine, ters giden olayların düzeleceğine, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, kurulacak olan yuva sayesinde huzurlu bir geleceğe erileceğine, bolluk ve berekete kavuşacağına, rahatının ve huzurunun da yerine geleceğine, huzurlu bir yaşantıya başlanacağına, iş alanında tıkanmaların, kavgaların ve rekabette altta kalmanın söz konusu olacağına rivayet eder.

Rüyada sudan taş çıkarmak gördüyseniz:

  • Gayret göstermenizde fayda var.

Rüyada sudan taş çıkarmak hayat boyu refah içinde ve huzurlu bir şekilde yaşaması için gereken miktardan daha çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir zenginliğe sahip olacağına, nimetin çoğalacağına, işlerini düzeltmek için çok büyük adımlar atacağına işarettir.

Rüyada arabayı sudan çıkarmak böylece çok büyük başarılar kazanacağına, haksızlığa ve kötülüğe pabuç bırakmadan yaşayacağına, sorunların günden güne artacağına, yapılan çalışmalara ve ortaya konulan projelere zarar vermeye ya da leke sürmeye çalışan insanlarla muhatap olunacağına, üzücü olaylar yaşanacağına, hayırlı başlayan işlerin zararlı biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada sudan araba çıkarmak atacağı adımlar sayesinde ses getiren bir kişi olacağına, kazançta zarar edeceğine, sorunların çabucak atlatılacağına delalettir.

Rüyada sudan anahtar çıkarmak zorlukları teker teker aşacağına, sevilen bir kişiye yardım edileceğine, hayatı boyunca kısmetlerinin kapanmayacağına, zor günlerden geçeceğine, zahmete ve çileye düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına delalettir.

Rüyada sudan altın çıkarmak büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, bolluk ve bereket içinde bir iş hayatına sahip olacağına, işlerin yakın zaman içinde yoluna gireceğine, rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına alamet eder.

Rüyada sudan ayakkabı çıkarmak kazancının yakın zaman içinde gitgide daha da azalacağına, çok daha büyük sorunlar yaşayacağına, hiç beklenmeyen bir anda çok güzel bir haber alınacağına delalettir.

Rüyada birini sudan çıkarmak miskinliğinden ve sürekli olarak uyuma isteğinden kurtulacağına, gittikçe büyüyeceğine ve bu yüzden rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına, kendisini ve başarılarını kıskanan insanlarla tartışma yaşayacağına inanılır.

Rüyada sudan balık çıkarmak kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, kendisini hiç beklemediği iş teklifleri ile sarılmış bulacağına, çok mutlu olacağına, istediği herşeye kavuşacağına, eline geçecek olan imkânlar sayesinde çok daha iyi işlere ve çalışmalara imza atacağına ve daha iyi yerlere terfi edileceğine, güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına, toplumda suçlu, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments