Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çamurlu suda yüzdüğünü görmek

Rüyada çamurlu suda yüzdüğünü görmek

Rüyada çamurlu suda yüzdüğünü görmek eninde sonunda istediği başarıya ulaşacağına, yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine ve başka bir ülkeye yerleşme planları yapılacağına, zarar edeceği bir işe girmek zorunda kalacağına, bunun kendisine büyük mutluluk ve cesaret olacağına, hayatında gördüğü olumsuzlukların üstüne giderek onları değiştirmek için çaba harcayacağına, moralinin bozulacağına ve sinirlerinin de adeta bir yay gibi gerileceğine, yapılan bir iş başvurusunun kabul edilmeyeceğine, sorunsuz geçeceğine işarettir.

Rüyada çamurlu suda yüzdüğünü gördüyseniz:

  • Planlarınızla ilgili uyarılarda bulunan veya bazı eksiklerini dile getiren kişileri dinlemenizde fayda var.

Rüyada çamurlu suda yüzmek zor durumlardan çabucak sıyrılacağına, ailesinin de aynı ferah koşullara sahip olacağına, kişinin maddi hayatının eskisinden daha iyi olacağına inanılır.

Rüyada çamurlu suda yüzdüğünü görmek sorunların biteceğine, rızkın, verimin, bolluğun ve bereketin artacağına, çalışmalarının ve emeklerinin karşılığını alacağına işaret etmektedir.

Rüyada çamurlu suda görmek kendisine fırsatlar yaratacağına, zor işlerin altından kalkacağına ve çok uzun bir zamandan beri istediği mevkilere yakın bir zaman içinde geleceğine, kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine, hiçbir eksiğinin olmayacağına yorulur.

Rüyada çamurlu suda yürümek kendi işinin patronu olunacağına, yaptığı işlerle insanların gönlünde taht kuracağına ve hayırlı bir kısmet bulup hayal ettiği gibi bir düğünle evleneceğine, kaybetmeyi göze alamayacağına, sermayesini riske etmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada çamurlu suda banyo yapmak büyük miktarda kazanç elde edeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını bu sayede atlatacağına, çok hayırlı bir işe girip kazandığı başarılar sayesinde çok büyük terfi edeceğine, bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına delalettir.

Rüyada çamurlu suda boğulmak masraflı bir şekilde başlayan bir işin sona erdirileceğine, zorlukların biteceğine, huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, kendisini çaresiz hissedeceğine, başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına delalettir.

Rüyada çamurlu suda el yıkamak sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, baş ağrısı, grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına, zenginlik ve güzellik içinde bir hayat geçireceğine rivayet eder.

Rüyada çamurlu suda balık görmek neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına, yıllar boyunca bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, sorunların yakında son bulacağına, iş hayatı ile ilgili olarak atılan adımların başka kişilerin dikkatini çekeceğine, kötü niyetli kişilerin yenilgiye uğratılacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments