Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suda taş görmek

Rüyada suda taş görmek

Rüyada suda taş görmek haybeye para ve zaman harcayacağına, geleceğini de olumsuz yönde etkileyeceğine, yeni bir ülkeye taşınmak için yola çıkılacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine, hem parasal hem ruhsal olarak zarara uğranacağına, kariyer planlamasının istediği yönde gelişme göstereceğine, istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, emeklerinin karşılığını hak ettiği şekilde alacağına ve yaşamının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, sorunlarına karşı destek istediği kişilerden destek göremeyeceğine, insanların duyduğu tüm saygının ve hayranlığın yok olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada suda taş gördüyseniz:

  • Üzerinizdeki tembelliği atabilmeniz oldukça zordur.

Rüyada suda taş görmek para sıkıntısına düşmeyeceğine, kişinin öğrenimini uzun tutarak aynı zamanda İslami konularda da bilgi sahibi olacağına, sorunların atılacak zamanında ve doğru adımlar sayesinde sona ereceğine işarettir.

Rüyada taşlı suda yüzmek işlerin rast gideceğine, ticaretin açılacağına, evine bereketin, rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına, bu sayede parasal sıkıntılarının sona ereceğine, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada suda taş sektirmek performansının, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine, verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına, yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sıcak suda yüzmek bir sebeple büyük sorunların yaşanacağına, çok mutlu ve huzurlu olacağına, işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada suda erkek bebek görmek kıdem atlayacağına, kendisini seven bir arkadaşının ön ayak olması ile koşulları daha iyi olan bir iş sahibi olacağına, şansının kendisinden yana olacağına ve kısmetlerinin hiç kesilmeyeceğine inanılır.

Rüyada suda birinin boğulduğunu görmek planlarını, gelecekle ilgili projelerini, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, kötü ve hasta günler geçireceğine, zaman içinde daha rahat edeceği çeşitli çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine ve kısa süre içinde büyük zenginliğe kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada suda kaybolan birini görmek katı düşüncelerinden ve tavırlarından vazgeçeceğine, geçim sıkıntısından kurtulacağına, eğer bekarsa sevdiği ile evleneceğine alamet etmektedir.

Rüyada suda boğulmak umutlarının biteceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve uzun bir zamandan beri beklediği bir haberi yakında alacağına, yapılan işlerde çok iyi mevkilere gelineceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments