Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada taşlı suda yüzmek

Rüyada taşlı suda yüzmek

Rüyada taşlı suda yüzmek bir sebeple arkadaşları ile konu ile ilgili olarak tartışacağına, maddi açıdan büyük bir ferahlama yaşanacağına, ailesi ve diğer yakınları ile koyu muhabbette olacağına, hasretliğin biteceğine ve yarınların çok iyi olacağına, mutluluk duyulacak bazı adımlar atılacağına ve aile bireyleri ile çok huzurlu günler geçirileceğine, kazancının da eksilmeyeceğine, başarıya giden yolların açılacağına, varlık ve bolluk içinde bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada taşlı suda yüzmek gördüyseniz:

  • Basit bir değişiklik geleceğinizde fark yaratmanızı sağlayabilir.

Rüyada taşlı suda yüzmek hedeflerine ulaşmak için kısmet ve şans elde edeceğine ve hayallerine kavuşacağına, şanssızlıkla boğuşacağı bir iş hayatına sahip olacağına ve eşler ya da sevgililer arasına kırgınlık ve uzun bir ayrılık süreci gireceğine, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, borçlarını bitireceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına rivayet eder.

Rüyada berrak akar suda yüzmek büyük sıkıntıların ortaya çıkacağına, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, çok uzun bir zaman boyunca aile bireyleri arasında tartışma ve sürtüşmelerin yaşanacağına, elinde avucunda ne varsa büyük kısmını bu yüzden kaybedeceğine yorulur.

Rüyada suda hızlı yüzmek Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine, sohbetinin bozulacağına, iş açısından da verilen kararların en isabetli şekilde hedefine ulaşacağına, kişinin alim olacak kadar ilim ve fenne önem vereceğine işarettir.

Rüyada termal suda yüzmek daha çok saygı ve destek göreceğine, adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına, başarısının çoğalacağına, makamının yükseleceğine inanılır.

Rüyada derin bir suda yüzmek sabırla hareket ettiğinde zaferin onun olacağına, yaşamının uzun olacağına, ağız tadının yerinde kalacağına, hayatının afiyette geçeceğine, hayatına dair isteklerini yeniden gözden geçireceğine, engellerin ortadan kalkacağına alamet eder.

Rüyada kirli suda yüzdüğünü görmek yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, rüya sahibinin yıpranacağı ve üzüleceği kadar kötü günler geçireceğine, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine yorulur.

Rüyada bir suda yüzmek kişiye kalacak miras sayesinde tüm düşlerin gerçek olacağına, dünyayı gezmek için yola çıkacak olan rüya sahibinin tüm hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına, Allah’ın izniyle hastalık gibi durumlardan şikâyetçi olmayacağına rivayet eder.

Rüyada çamurlu suda yüzmek eşiyle bahtiyar olacağına, etrafındaki kişilerin edepli ve görgülü kimseler olacağına, böylelikle yüzünün güleceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments