Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suda kaybolan birini görmek

Rüyada suda kaybolan birini görmek

Rüyada suda kaybolan birini görmek bir hatadan yahut günahtan pişman olmaya, tahmin edilenden daha çok kazanç elde edileceğine, zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, dertlerin, sıkıntıların, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına, rahatın kaçacağına, yakın akrabalardan biri ile bir iş kurulacağına, neşesini ve yaşam enerjisini geri kazanacağına, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına, ettiği duaların Allah katında kabul göreceğine rivayet eder.

Rüyada suda kaybolan birini gördüyseniz:

  • Gerçekten isterseniz, olumlu değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada suda kaymak kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine ve uzunca bir süre toparlanılamayacağına, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına, ailesiyle birlikte uzun ve mutlu günler geçireceğine delalet eder.

Rüyada suda kaybolan birini görmek keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve maddi sıkıntılarının son bulacağına, parasal krizler yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada suda kaydığını görmek yaşamdan istediklerini alacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına işarettir.

Rüyada oglunu kaybolmuş görmek hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine, başarısının artacağına, neşesinin, ağız tadının ve keyfinin kaçacağına işaret etmektedir.

Rüyada ayakkabı kaybettiğini görmek can sıkıntısından, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına, kişinin kazancının artacağına, eğer evli ise bir çocuk sahibi olacağına delalet eder.

Rüyada kimlik kaybettiğini görmek heyecanlı ve hızlı günler geçireceğine, moral bulacağına, aile bireylerinin arasının açılacağına ve  maddi ve manevi açıdan zarar görüleceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, yaşanan bütün sorunların ve tartışmaların yakın zaman içinde son bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz kaymak yemek şansın ve bahtının da açılacağına, zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına ve her zaman destek göreceğine, tüm sorunlarının biteceğine ve endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına delalettir.

Rüyada saat kaybettiğini görmek atılan adımların boşa gideceğine, sıkıntılı bir geleceğe sahip olacağına, hapisteki kimselerin tez zamanda tahliye olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments