Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suda ölüler görmek

Rüyada suda ölüler görmek

Rüyada suda ölüler görmek karşılaşılan bütün engellerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına, kişinin kaybettiği imkânlara yeniden kavuşacağına, sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, ortaklı işlere girileceğine, büyük emekler vereceğine, bugüne kadar eline geçen en büyük fırsatı yakalayarak mutlu olacağına, başına türlü işler geleceğine, işlerin yoluna gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, anne baba duası alınacağına rivayet eder.

Rüyada suda ölüler gördüyseniz:

  • Kafanızda bazı amaç, hedef veya hayalleriniz olabilir.

Rüyada suda ölüler görmek saadetinin yükseleceğine, rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına, iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, ne yöne gideceğine karar veremeyen rüya sahibinin bir seçim yapmak zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölüleri suda görmek hatta kalplerinin kırılacağına ancak her şey düzeldikten sonra bu kişilerin kalbinin kırıldığının fark edileceğine, alışveriş merkezlerinde vakit geçireceğine, bazı konser etkinliklerine katılacağına, yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölüyü suda görmek hatırı sayılır bir maddi varlığa sahip olunacağını ve dünyadaki her zevkten tadılacağını, sağlıklı, neşe dolu günler geçirileceğini müjdelediği gibi, evlat sahibi olanların aile bağlarındaki kuvvetin herkes tarafından alkışlanacağına, çok kısa bir zaman içinde kendisini hayallerine kavuşturacak bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, mutlu günlerin yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölü birini suda görmek borcunun da hafifleyeceğine, iş hayatında rüya sahibinin çok kazançlı çalışmalar gerçekleştireceğine, bu duruma bağlı olarak çok büyük başarılar kazanacağına, çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine alamet etmektedir.

Rüyada arabayla suda boğulmak çok büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisini çok üzgün hissettiği zamanların son bulacağına, her zaman çok mutlu olacağına ve rahat edeceğine, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine işaret eder.

Rüyada bulanık suda çamaşır yıkamak ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine, kimseye borçlanmayacağına, bir sebeple uzun bir zaman boyunca toparlanılamayacağına, ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada çocuğun suda boğulduğunu görmek eşi ile arasında tatsız münakaşalar geçeceğine, bir hatadan yahut günahtan pişman olmaya, kendisine çok daha hayırlı ve güzel bir hayat kuracağına alamet eder.

Rüyada bulanık suda yüzmek rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, geçmişini arkada bırakacağına, hayatında iyi giden her şeyin bir anda bozulacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments