Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü birini suda görmek

Rüyada ölü birini suda görmek

Rüyada ölü birini suda görmek eşle üzerinde uzun uzun konuşulan bir konudan ötürü ters düşüleceğine, bekarlar için evlenmeye, bazı kişilerle karşı karşıya geleceğine, sevilen bazı kişilerle ters düşüleceğine, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine, özlem gidereceğine ve çevresinin kalabalık olacağı günler yaşayacağına, sıkıntıların ve zorluğun yakın zaman içinde ve herhangi bir zarar vermeden biteceğine, kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine, rüya sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına, kendisini yakın bir akrabasının ihaneti içinde bulacağına işaret eder.

Rüyada ölü birini suda gördüyseniz:

  • Bazı yöntemlerinizi veya yapılacak işleri elinize geçen bilgiler üzerine yenilemek isteyebilirsiniz.

Rüyada suda ölüler görmek ağız tadının ve mutluluğun hâkim olacağına, elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına, torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölü birini suda görmek dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, aile  hayatında tartışmalar ve sürtüşmeler yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada ölüyü suda görmek rüya sahibinin büyük bir cesaret örneği gösterip, tüm risklerini göze aldığı bir işe atılarak bu işten çok büyük gelir elde edeceğine, Allah’ın kendisine istediği kadar evlat nasip edeceğine, bu evlatların kendisi için çok hayırlı çocuklar olacağına, yaşam telaşı ve para kazanma zorunluluğu nedeniyle gözünün de başka kimseleri görmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölüleri suda görmek iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, hayırlı kız evlatlara sahip olacağına, işyerinde ve hanede çok büyük bolluk ve bereket olacağına işarettir.

Rüyada ılık suda yıkanmak kendisine sıkıntı veren olaylardan yakın zaman içinde kurtulacağına, çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, borçların yakın zaman içinde biteceğine, zenginliğinin, konforunun artacağına alamet etmektedir.

Rüyada çamurlu suda boğulmak elinde bulunan imkânlar sayesinde çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, yükseleceğine, atılım yapacağına, bütün sorunların tek tek yakın bir zamanda çözüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada suda top oynamak kazanılacak başarılar ile insanların çok konuştuğu ve takip ettiği bir kişi olunacağına, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, bu konuda büyük ilerleme kaydedileceğine, ancak önce kısa bir süre de olsa sıkıntı çekeceğine, çok rahat bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada suda kara yılan görmek şimdiye kadar yaptığı tüm çalışmaların ve verdiği tüm emeklerin yakın bir zamanda karşılığını alacağına, performansının, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine bu sayede hem makamının hem de kazancının artacağına, sıkıntıların kısa sürede sona ereceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments