Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüyü suda görmek

Rüyada ölüyü suda görmek

Rüyada ölüyü suda görmek kudret sahibi olacağına, hedeflerine ulaşacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, hayata küsecek duruma geleceğine, uzun bir zamandan beri istenilen bir şeye sahip olunacağına, aile bireylerinin başını ağrıtan bir konunun çözüm bulacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, yeni malların alınacağına, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine, yeni iş teklifleri alacağına, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, kavgalı durumların nihayete ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölüyü suda gördüyseniz:

  • Parasal konularda varolan sorunlarınızı çözümlemek amacıyla yapacağınız girişimlerden zararlı çıkabilirsiniz.

Rüyada ölü birini suda görmek borçların ve dertlerin biteceğine, parasını dikkatli harcayacağına, sayılacağına ve sevileceğine inanılır.

Rüyada ölüyü suda görmek hayattan alınan zevkin daha da artacağına, sıkıntılarından en kısa sürede arınıp rahat bir nefes alacağına, bazı konularda işleri için doğru kararlar vereceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde içinde bulunduğu işi çok üst seviyelere çıkaracağına tabir olunur.

Rüyada suda ölüler görmek sorunların yakın zaman içinde biteceğine, sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine, güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına, karar verme yetkisine ve hakkına sahip olacağına alamet eder.

Rüyada ölüleri suda görmek aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, yapılan çalışmaların tanıtılması, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine, geçici olarak rahatsızlanacağına inanılır.

Rüyada suda olmak meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına ve hayallerinin peşinde koşmaktan bir an olsun vazgeçmeyeceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, maddi kriz yaşanacağına delalet eder.

Rüyada suda oynamak işlerinin istediği gibi gerçekleştirebileceğine, üzüleceğine, maddi zarara gireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına, rahat geçinerek yaşayacağına delalettir.

Rüyada suda yengeç görmek böylece hayatının kolaylaşacağına ve eksiklerinin giderileceğine, bedeninin şifa bulacağına, mali açıdan büyük bir ferahlık yaşanacak bir döneme gireceğine delalet eder.

Rüyada birinin suda boğularak öldüğünü görmek bazı ortak işlere gireceğine, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, tartışmaların sona ereceğine ve kalp kırıklıklarının barışla noktalanacağına, ruhsal olarak büyük bir motivasyona ulaşılacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments