Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suda küçük balık görmek

Rüyada suda küçük balık görmek

Rüyada suda küçük balık görmek çok büyük bir umutsuzluk yaşadığı bir sırada hiç beklemediği büyüklükte bir kazanç elde edeceğine, kısa bir zamanda bulunduğu mevkiden daha iyi bir mevkiye ulaşacağına, kişinin toplumdaki statüsünün yükseleceğine, bir yıkımdan ötürü çok zor ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, sürpriz değişikliklerle ve yeniliklerle karşılaşacağına, parasal olarak çok iyi bir döneme girileceğine, yolunun ve geleceğinin açık olacağına, işlerinin çok iyi olacağına ve büyük kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada suda küçük balık gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya kariyerinizi ilgilendiren konularda olumlu gelişmeler yaşanabilir, olumlu duyumlar alabilirsiniz.

Rüyada suda küçük balıklar görmek hayatını her geçen gün zorlaştıracağına, dertlerine derman bulacağına, toplumdaki ve ticaretteki itibarının artacağına delalet eder.

Rüyada suda küçük balık görmek doğru işler yapacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine, iş konusunda temiz bir sayfa açılacağına inanılır.

Rüyada küçük suda yüzmek oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine, bundan sonra ortaya koyacağı bütün çalışmaların çok hızlı bir şekilde dikkat çekeceğine, umutsuzluk yaşanacağına işarettir.

Rüyada çamurlu suda balık tutmak rakipleri ve düşmanları ile deyim yerindeyse göze göz, dişe diş savaşacağına, ekonomik şartlarının iyileşeceğine, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına delalettir.

Rüyada suda yüzen balık görmek karşılaşılsa bile çok kısa bir sürede üstesinden gelineceğine, üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine, hayırlı insanlar ile tanışılacağına, yakınları ile arasında büyük anlaşmazlıklar ve fikir ayrılıkları yaşanacağına ve bu durumun bir süre devam edeceğine delalet eder.

Rüyada içtiğin suda balık görmek eğer hali hazırda böyle bir şey zaten varsa bunun sonucunun rüya sahibini sevindirecek şekilde olacağına, elde ettiği kazanç ve şöhreti sayesinde büyük bir servete sahip olacağına, bereket ve zenginlik bulacağına delalet eder.

Rüyada suda yılan balığı görmek çok yakın bir zaman içinde üzüntü verici bazı haberlerin alınacağına, uğurlu gelecek kimselerle tanışmaya ve onlarla iş yapmaya, beklenen işlerin bir an önce gerçek olacağına işarettir.

Rüyada suda balık yakalamak hafifleyeceğine, keyfe ve neşeye kavuşacağına, günlerini hastanede geçireceğine, nazara geleceğine, kısmetlerinden olacağına, bereket ve zenginlik elde edeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments