Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada içtiğin suda balık görmek

Rüyada içtiğin suda balık görmek

Rüyada içtiğin suda balık görmek aynı zamanda başka işlerle uğraşıp daha iyi yaşam koşullarına sahip olunacağına ve rahat bir yaşam sürüleceğine, keyfinin ve neşesinin artacağına, büyük paralar kazanılacağına, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına, zor geçen bir projenin yakın bir zaman içinde toparlanacağına, yeni ve söz sahibi olunan bir mevkiye sahip olunacağına, hasreti çekilen bir kişiye kısa sürede kavuşulacağına, yeni bir işe girileceğine, yaptığı işin kalitesi sayesinde herkesin rağbet ettiği ve işini yaptırmak isteyen kimse konumuna geleceğine, hayırlı ve bol kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, işle ilgili çok büyük bir ortaklık kurulacağına, çok sevileceğine işarettir.

Rüyada içtiğin suda balık gördüyseniz:

  • Bazı kişilerden fayda veya yardım görmeyi umuyorsanız gecikmeler veya aksilikler yaşanabilir.

Rüyada içtiği suda balık görmek içindeki sıkıntının ve ağırlığın ortadan kalkacağına, düşünceli ve dalgın olacağına, neşeleneceğine, yarınlarına umutla bakacağına alamet etmektedir.

Rüyada içtiğin suda balık görmek sevinçli haberler alınacağına, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına işarettir.

Rüyada bulanık suda balık yakalamak hem de kendisine manevi açıdan zarar vereceğine, mutluluğa giden yolu bulacağına, dertlerinin çarelerine kavuşacağına, dualarının gerçekleşeceğine, kötü gününden de geri duracağına işaret etmektedir.

Rüyada bulanık suda büyük balık görmek hayatındaki engellerin ve aksiliklerin de ortadan kalkacağına, iş dünyasında yeni kapılar açılacağına, yaptığı işin hafif ve kolay olacağına delalet eder.

Rüyada suda çok balık görmek karşısına hayırlı, zengin, anlayışlı bir kısmet çıkacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, ihtiyaçlarını kolaylıkla ve gönlünce karşılayacağına, bazı engellerle karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada çamurlu suda balık yakalamak kurulu düzeninin olacağına ve tüm beklentilerinin birer birer gerçekleşeceğine, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine, dertlerin ve sıkıntılarının son bulacağına yorulur.

Rüyada suda balık görmek yapılan çalışmaların tanıtılması, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine ve bu rüya sahibinin borçlarından kurtulup çok büyük bir rahata kavuşacağına, planlarının işe yaramayacağına bu nedenle elinin dara düşeceğine, yüzünü güldürecek bir haber alacağına delalet etmektedir.

Rüyada suda renkli balık görmek projelerin büyük başarılar kazandıracağına, sıkıntılarından kurtulacağına, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine, geçim derdi olmadan rahatlık içinde yaşayacağına ve hayatından razı geleceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments