Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suda halı yıkamak

Rüyada suda halı yıkamak

Rüyada suda halı yıkamak gereksiz yere kendisini üzecek ve manevi olarak zarar getirecek bir yola gireceğine ve rahatının kaçacağına, işyerine yüklü miktarda para sokacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok yakın bir zamanda sona ereceğine, başarılarının tadına varacağına, çok iyi bir duruma geleceğine ve daha güzel günler görerek mutlu ve huzurlu olacağına, çok büyük kazançlar getireceğine, kul olarak yerine getirmesi gereken vecibeleri ihmal edeceğine, planların ve hesapların tutmayacağın, hayal kırıklığı yaşanacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına delalet eder.

Rüyada suda halı yıkamak gördüyseniz:

  • Esnekliği elden bırakmamalısınız.

Rüyada bulanık suda halı yıkamak ilim irfan öğreneceğine, en çetin sorunlarıyla baş etme cesaretini göstereceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, insanlar, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına yorulur.

Rüyada suda halı yıkamak hastalığın biteceğine, borçların kapanacağına, daha kolay bir hayata kavuşacağına, zirveye tırmanmak için bir merdiven daha atlamış olacağına delalet etmektedir.

Rüyada temiz suda halı yıkamak yaşadığı sıkıntıların bu haber sayesinde ortadan kalkacağına, eğitim ve sağlık konularında büyük bir karar verileceğine, kazancının çoğalacağına, rahatının yerine geleceğine delalet eder.

Rüyada eski halı yıkamak yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zamanda eşi ile yaptığı el birliği sayesinde sona ereceğine, döktüğü alın terinin karşılıksız kalmayacağına, zarar ettiği işleri kara geçireceğine, kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına işaret eder.

Rüyada nehirde halı yıkamak bunun için çok büyük ve çok doğru bir karar vermesi gerektiğine, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına, ancak yanlış bir karar alırsa çok bir duruma düşeceğine, esenleyeceğine, uzun yıllar boyunca konuşulacağına işaret eder.

Rüyada yeşil halı yıkamak dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına ve yüzün güleceğine, ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, aile hayatında ve eğitim hayatında yaşanan sorunlardan ve sıkıntılardan alınacak destekler sayesinde kurtuluşa erileceğine, rüyayı gören kişinin, kendisini daha rahat hissedeceğine, çok mutlu olacağına tabir olunur.

Rüyada arkadaşının halı yıkadığını görmek kazancının günden güne artacağına, her türlü fırsatın değerlendirilip, yaşanan olumsuzluklardan ders çıkarılacağına, vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olacağına alamet eder.

Rüyada balkonda halı yıkamak başına gelen kötü olaylardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evlilik yapacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, başkalarının da imrendiği bir hayata sahip olacağına, elinin bolluğa, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments