Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil halı yıkamak

Rüyada yeşil halı yıkamak

Rüyada yeşil halı yıkamak uzun zamandır sahip olmak isteyip de bir türlü alamadıklarını rahatlıkla alma gücüne sahip olacağına, insan ilişkilerinin daha iyi bir hal alacağına, uğursuzluklar ve şanssızlıklarla dolu özel hayatın giderek içinden çıkılması zor bir durum haline geleceğine, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, hayallerinin ardına düşerek, onları gerçekleştirmek için her türlü fırsatı kullanacağına, mutluluk ve saadete, hatayı yapan kişi ile arasına bir süre mesafe koyacağın ve daha sonra bu kişiye yaptığı hatayı açıklayıp aynı hatayı tekrar yapmaması konusunda uyaracağına, sakin, hoşgörülü ve saygılı bir kişi olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil halı yıkamak gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınızla ilgili bir gerilim yaşayabilirsiniz.

Rüyada yeşil halı yıkamak sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine ve üzüntü duyulacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna gireceğine, sağlığının yerinde olacağına rivayet eder.

Rüyada suyun içinde halı yıkamak sorunsuz geçeceğine, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa zamanda ulaşacağına, bunun da onun için büyük bir rahatlık ve kolaylık olacağına işaret eder.

Rüyada temiz halı yıkamak eş, dost ya da akrabalardan birine verilen sözlerin parasal sorunlar yaşanması yüzünden ödenemeyeceğine, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, çok hayırlı ve güzel kazançlar elde etmesini sağlayacağına delalet eder.

Rüyada denizde halı yıkamak aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, çok sevineceğine ve heyecanlanacağına, sorunlardan dolayı tırnaklarını yemeye başlayacağına yorulur.

Rüyada kirli halı yıkamak yol alacağına, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, onları yaşadıkları süre boyunca mutlu ve huzurlu kılabilmek için varını yoğunu ortaya koyacağına işarettir.

Rüyada kırmızı halı yıkadığını görmek onların kıymetini bileceğine, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım ederek onları mutlu edeceğine, sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına delalet eder.

Rüyada eski halı yıkamak uzun uğraşlar ve büyük harcamalar sonucu kurulan işin sadece rüyayı gören kişiye değil bütün ailesine kazanç sağlayacağına ve günden güne daha da büyüyeceğine, helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine, iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına yorulur.

Rüyada balkonda halı yıkamak kendisini işine veremeyeceğine, aile bireyleri ile birlikte bir yola çıkılacağına, hatasız ve en başarılı şekilde iş yapmak için çaba gösterileceğine, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments