Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada balkonda halı yıkamak

Rüyada balkonda halı yıkamak

Rüyada balkonda halı yıkamak kazancın ortaya konacak olan projeler sayesinde artacağına, sahip olduğu mal varlığını kaybederken, bir yandan da hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü rüya sahibinin tövbe istiğfar edeceğine ve karşılaştığı üzücü olaylardan ötürü yardıma muhtaç insanlara destek olacağına, evliliğini tehlikeye atacak davranışlarda bulunacağına, iş hayatında karşısına çıkacak bazı sorunlar yüzünden işinden olacağına, yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine, iş hayatının tamamen bozulacağına, adının fesada karışacağına delalet etmektedir.

Rüyada balkonda halı yıkamak gördüyseniz:

  • Belli plan, hedef, iş veya isteklerinizi uygulamaya koyma fırsatı bulabilirsiniz.

Rüyada balkonda halı yıkamak solmuş olan yüzünün de sonunda güleceğine, dünyasının iyileşmesine, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, iş hayatında çok zarar edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada balkondan halı çırpmak bolluk ve bereket dolu bir dönem yaşanacağına, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, ana baba dualarının alınacağına, iş sahibi olunacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine, daha fazla kazanç sağlayacak bir işe girileceğine ve çok hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bazı çalışmalara gireceğine, çok uzun bir zamandan beri hiç görmediği ve çok özlediği bir kişi ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada balkonda asılı halı görmek hayallerin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, kişinin kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine, içine düşeceği bazı sorunlardan ötürü bulunduğu mevkiden uzaklaştırılacağına, uğranacak zararı karşılamak için hiç istenmeyen bir işte çalışılacağına alamet eder.

Rüyada balkondan halı silkelemek rakiplerinin birkaç adım önüne geçeceğine, zorlukları teker teker aşacağına, dünyevi hayatında bol nimete kavuşacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerini daha kolay bir şekilde halledeceğine tabir olunur.

Rüyada balkonda halı görmek hem aşk hayatının hem de ticaret hayatının yolunda gideceğine, huzurunun ve mutluluğunun da baki kalacağına, anlaşmazlıkların, düşmanlıkların ve nefretin yok olacağına, kuracağı bir ortaklığın yeni bir hayatın kapılarını açacağına alamet eder.

Rüyada balkona halı sermek uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, gözünün yaşını sileceğine, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine yorulur.

Rüyada balkona halı asmak hiç beklenmeyen bazı sıkıntıların başgöstereceğine, yapılan onca şeye rağmen işlerin duracağına, ayrılmış olanların kavuşacağına, yapılacak başarılı işlerle çok büyük bir şöhrete sahip olunacağına rivayet eder.

Rüyada balkonu yıkamak çocuklar gibi mutlu olacağına, tüm zamanını bu hayaline adayacağına ve bu sayede çok büyük bir kazanç sağlayacak işlere girileceğine, Bunun Sonucunda Da Pişman Olup, Tövbe Edeceğine, düşmanların önlerinin açılacağına, cesaretin ve özgüvenin azalacağına, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments