Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağaçta sarı ayva görmek

Rüyada ağaçta sarı ayva görmek

Rüyada ağaçta sarı ayva görmek yaşamına huzurun, sıhhatin, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına bu sayede keyfinin yerine geleceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, düşmanların ve rakiplerin çok büyük kıskançlıklar duyacağına ve uzun, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine, evlendikten sonra çok mutlu olunacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, parasal ve ruhsal olarak çok iyi olunacağına, aile bireyleri ile arasındaki sorunu çözeceğine ve iş hayatında düştüğü sıkıntılı durumu yakında ortadan kaldıracağına, büyük bir umutsuzluk duyacağına, anne ve babasının dualarını alarak sırtının yere gelmeyeceğine, ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine inanılır.

Rüyada ağaçta sarı ayva gördüyseniz:

  • Dikkatle değişiklikleri takip etmeniz, önünüzde sizin için tamamen farklı bir yol açılmasını sağlayabilir.

Rüyada ağaçta sarı ayva görmek çok zor dönemlerden geçeceğine, kötü niyetli kimselerle yasalar çerçevesinde hesaplaşacağına, planlarını ve projelerini gerçekleştirebilmesi için destekgöreceğine ya da bir takım fırsatlar yakalayacağına yorulur.

Rüyada ayva ağacı kesmek sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, buna rağmen çok büyük kazançlar elde edeceğine, isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine, borca batacağına, geçim derdi çekeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ağaçtan ayva toplamak yeni bir birlikteliğe yelken açılacağına, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına, yeni bir hayat tarzı benimseyeceğine, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayva ağacından ayva yemek karlı işler yapma olanağı elde edeceğine, dost ya da akrabalarından yardım alacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine rivayet eder.

Rüyada ağaçtan ayva koparmak rakip olarak görülen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, elinde avucunda olanı yitireceğine, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına yorulur.

Rüyada ağaçtan ayva koparıp yemek güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına, sevdiği kişilerin ve kendisinin zarar görmesine neden olacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına ve kendisini seven ve takdir eden insanlar tarafından yerileceğine, neşesini ve ağız tadını kaçıracağına, aklını karıştıracağına ve kendisini kararsız ve belirsiz hallere getireceğine işarettir.

Rüyada ağaçtan ayva yemek moralini bozan durumlardan tez vakitte kurtulacağına, herkesin sevdiği ve saydığı bir kişi olacağına, takdir edilip her konuda destek göreceğine, hiçbir engele takılmadan, yolunda devam edeceğine alamet eder.

Rüyada ağaçta ayva görmek üzüntülerin son bulacağına, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, kendisine çok uzak ve imkânsız gibi görünen arzularına kavuşacağına, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments