Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elma ayva toplamak

Rüyada elma ayva toplamak

Rüyada elma ayva toplamak eline geçen bütün fırsatların çok hayırlı bir şekilde kazanç sağlayacağına ve rahat edilecek bir döneme gireceğine, maddi açıdan çok büyük gelir kaynağı olacağına, evlilikte bazı sorunlar yaşanacağına, yapılan hataların düzeltileceğine, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, işinde yükseleceğine, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine, sevdikleri ile kavuşacağına delalet eder.

Rüyada elma ayva toplamak gördüyseniz:

  • Çok net, nazik ya da anlayışlı bir ortam olmasa bile, içinde fırsatları barındıran bir atmosferdesiniz.

Rüyada ayva ve elma toplamak toplum için faydalı işler yapacağına, sıkıntıların zamanla çözüleceğine, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine ve uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa süre içinde kavuşacağına delalettir.

Rüyada elma ayva toplamak hayatına daha iyi çeki düzen vereceğine, rakiplerini hezimete uğratacağına ve çok sağlam bir makam geleceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine delalettir.

Rüyada elma ve ayva görmek üzüntülü geçen günlerin çok yakın zaman içinde sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına ve sevdiği kişilere yardım edeceğine, sevilen kişiler ile çok hayırlı bir karar verileceğine işarettir.

Rüyada elma ve ayva yemek annesi hayattayken ona karşı sevgisini ve ilgisini en iyi şekilde gösterip, ahirette de bu davranışlarının mükafatını alacağına, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, unutulmuş olan bir sorunun tekrar ortaya çıkacağına, sevdiklerinden, arkadaşlarından, dostlarından, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine tabir olunur.

Rüyada ayva ve elma görmek sorunlu bir durum ile karşı karşıya kalacağına ve büyük bir hastalık yüzünden kendisini uzun bir süre kötü hissedeceğine, uzun zamandan beri askıda kalmış olan işleri tamama erdireceğine, para sıkıntısından kurtulacağına, kısa süreli hastalık yaşamasına tabir olunur.

Rüyada elma ayva görmek sağlık sorunlarıyla uğraşılan bir dönem geçirileceğine, aşama göstermeyeceğine, bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına, epey tartışma yaşandıktan sonra rüya sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine işaret eder.

Rüyada ayva elma görmek deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına, ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, hayırlı ve güzel adımlar atılacağına, tatsızlıklar çıkacağına, kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine rivayet eder.

Rüyada ağaçtan ayva toplamak işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, ortaklar arasında bazı tartışmaların meydana geleceğine, yaşanan üzüntülerin telafi edilmesi için bir yakınından destek alacağına, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments