Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elma ayva görmek

Rüyada elma ayva görmek

Rüyada elma ayva görmek endişe ve üzüntü yaratan olayların yakın zaman içinde düzeltileceğine, doğru karar veremeyeceğine, gücünü, kendine olan inancını ve gelecekle ilgili beklentilerini kaybedeceğine, yakın akrabalardan birinin eğitiminin üstleneceğine, hiç aklına gelmeyen durumlara düşeceğine, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, büyük zorluklar yaşayacağına, parasal veruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine, maddi sıkıntıların ortaklar arasındaki tartışmaları alevlendireceğine ve yakın bir zamanda sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına, bir sebeple hem çok şaşıracağına, işlerin düze çıkarılacağına yorulmaktadır.

Rüyada elma ayva gördüyseniz:

  • İnsanları kendilerinden korumak zordur.

Rüyada ayva elma görmek ailesinin öğütlerini dinleyip, sözlerinden çıkmayacağına, kendisine büyük kar getirecek işler yapacağına, iş dünyasında haksızlığa uğranacağına delalet etmektedir.

Rüyada elma ve ayva görmek elinde bulunan imkânların çok daralacağına, kalbine dolan huzurla etrafındaki insanlara da huzur dağıtacağına, sağlıkla ilgili büyük bir sorun yaşanacağına, kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine delalettir.

Rüyada ayva ve elma görmek üzüntülü bir duygu haline bürüneceğine, haramdan uzak durup, Allah’a dua edeceğine, ibadetlerini de aksatmayacağına, söylentiyi çıkartan kişileri araştırmaya başlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada elma ayva toplamak atılan adımların zarar vereceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, üzüntülerin daha da artacağına, tatlı ve güzel bir yoğurt görmesi ise alın terinin karşılığını alacağına, kişinin eski aşkına geri döneceğine tabir olunur.

Rüyada elma ve ayva yemek dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, büyük tartışmaların yapılacağına, kalp kırıklıklarının yaşanacağına ve kötü sözlerin işitileceğine, yanlış kararlar alınması suretiyle maddi konularda büyük kayıplar yaşanacağına inanılır.

Rüyada elma ayva görmek sorunların yakın bir zamanda çözüme ulaşacağına, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine, hayatındaki her şeyi kaybedeceğine ve sevdiklerinden uzak kalacağına, hastalıklarını yeneceğine, sorunlarını çözeceğine, rahata kavuşacağına delalet eder.

Rüyada ayva ve elma toplamak en büyük desteği de dostlarından ve ailesinden göreceğine, zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, hayallerinin, isteklerinin, amaçlarının ve beklentilerinin de gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ayva yemek girdiği bütün işlerde başarıya ulaşacağına, istediği herşeye kavuşacağına, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına ve yardıma muhtaç insanları çok sevindireceğine, zarar edeceği işlere girmek zorunda kalacağına, neşeli zamanların yaşanacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments