Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suda at görmek

Rüyada suda at görmek

Rüyada suda at görmek çektiği yokluğun unutulacağına, uzak bir yerde oturan çok sevdiği bir kişiye kavuşacağına, iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının son bulacağına, sorunlarından birinin bitmeden diğerinin başlayacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, hayat içinde çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, büyük bir tatsızlık yaşanacağına işaret eder.

Rüyada suda at gördüyseniz:

  • Bazı konulara dahil olmasını istediğiniz kişiler varsa istediğinizi bulamayabilirsiniz.

Rüyada suda yüzen at görmek bolluk ve bereket yakalayacağına, kazançlı bir adım atılacağına, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına bu sayede hayatının zevki sefa içinde geçeceğine delalettir.

Rüyada suda koşan at görmek uzun zamandan beri süren işsizliğin sona ereceğine, hayatına yeni bir yön vereceğine, bekarsa evleneceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına, kar etmek için yeni girişimlerde bulunacağına alamet eder.

Rüyada suda at görmek içine düşeceği bazı sorunlardan ötürü bulunduğu mevkiden uzaklaştırılacağına, uğraşacağı bir meşgalesinin kalmayacağına ve bu dönemde kendisini işe yaramaz hissedeceğine, girdiği bütün işlerde başarıya ulaşacağına işarettir.

Rüyada bulanık suda balık avlamak büyük başarılara imza atılacağına,  gösterilecek performans ve ortaya konulacak başarılı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, yapılan işlerin büyük hayırlar getireceğine, girdiği işlerde istediği başarıyı elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada suda yükselmek huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, prensiplerinden asla taviz vermeden dimdik ayakta kalıp, düşmanlarına karşı zayıflık göstermeyeceğine, düşmanların ve rakiplerin yenilgiye uğratılacağına tabir olunur.

Rüyada bulanık suda boğulduğunu görmek büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine, dualarının ve tövbelerinin kabul olacağına yorulmaktadır.

Rüyada suda saklanmak kalıcı ve gerçek dostluklar edineceğine ve yaşamdan istediği kadar haz alacağına, ortağından ayrılacağına, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına rivayet eder.

Rüyada mavi suda boğulmak yapılan çalışmaların daha çok insan için ekmek sağlayacağına, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments