Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suda koşan at görmek

Rüyada suda koşan at görmek

Rüyada suda koşan at görmek aynı karşılığı alamayacağına, her zaman başkalarına borç verecek kadar ferah bir hayata sahip olacağına, düşmanların yenilgiye uğratılacağına, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine, kazancın artmasına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda adımlar atılacağına, maddi çıkmazların biteceğine, kısmetin bollaşacağına, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine tabir olunur.

Rüyada suda koşan at gördüyseniz:

  • Duygusal yaşamınızda, yaratıcılık gerektiren işlerde veya maddi durumunuzu ilgilendiren konularda, siz istesenizde istemesenizde çok olumlu bir yola doğru çekiliyorsunuz.

Rüyada suda koşan at görmek mesleki anlamda da çok daha donanımlı ve bilgili hale geleceğine, elini attığı her işi layığıyla yerine getireceğine, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine böylece daha iyi noktalara gelmek için önündeki tüm engelleri de kaldırmayı başarmış olacağına, gözünü diktiği her işi layığıyla ve bileğinin gücüyle yerine getirmeyi bileceğine tabir olunur.

Rüyada dört nala koşan atlar görmek verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, kazancında artış olacağına, kendisine kötülük yapmak isteyen kişileri bulup adli yoldan cezalarını çekmelerini sağlayacağına rivayet eder.

Rüyada denizde koşan at görmek iş hayatında saygı göreceğine, tüm malını ve parasını kaybetmenin eşiğine geleceğine, sessiz ve huzur dolu günler geçireceğine delalet eder.

Rüyada koşan iki at görmek çok zor durumlardan bu sayede kurtulacağına, maddi olarak uğradığı zararı telafi edeceğine, geçim derdinin de ortadan kalkacağına, büyük bir rahatsızlıkla boğuşacağına işarettir.

Rüyada atı koşarken görmek gözyaşının dineceğine, şansın ve kısmetin açılacağına, ailesi ile birlikte bir ömür boyu mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada hızlı koşan at görmek kişinin gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, gözyaşının kuruyacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine delalet eder.

Rüyada koşan beyaz atlar görmek büyük bir aşk yaşayacağına, herkes tarafından takip edilen ve kıymet gören bir kişi olunacağına, aile içinde yaşanan tatsızlıkların sona ermesi için çalışılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, dertlerin biteceğine, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine ve hayırlara vesile olacağına delalet eder.

Rüyada koşan kırmızı at görmek eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, bu sebeple kendisine daha dikkat etmesi ve daha akıllıca adımlar atması gerektiğine aksi halde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edemeyeceğine, hiç beklemediği bir anda çok para kazanacağına ve hayatın yüzüne güleceğine, düşlediği evliliğin gecikeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments