Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suçsuz olduğunu görmek

Rüyada suçsuz olduğunu görmek

Rüyada suçsuz olduğunu görmek hayatından razı geleceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına, hak edilen helal bir malın ele geçeceğine, eline geçen paranın ve malın kendisine çok hayır ve başarı getireceğine, yaptığı tüm işlerde başarılı olup takdir toplayacağına, daha sonra yaşanan sorunun kökenine inileceğine, onların bir dediğini iki etmeyeceğine, çalışma hayatının daha kolay bir hale geleceğine, çok zor durumlar ile karşı karşıya kalacağına, büyük üzüntüler yaşayacağına, dertlerinin günden güne artacağına, aldığı borçları ödemekte çok büyük sıkıntılar çekeceğine rivayet eder.

Rüyada suçsuz olduğunu gördüyseniz:

  • Bazı konularda ısrarcı veya inatçı olan kişiler sorun çıkartsalar bile, siz ne olursa olsun tartışmalara girmemeye çalışmalısınız.

Rüyada suçsuz yere hapse girdiğini görmek sevinç ve mutluluk dolu günler yaşanacağına, elinde bulunan malı ve mülkü kendisini rahatlatmak için kısa bir zaman içinde harcayacağına, çeşitli küçük sıkıntılardan kurtulup rahata ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada suçsuz yere tutuklanmak her şeyin ters gideceğine ve uzunca bir dönem rüyayı gören kişinin kendisini toparlayamayacağına, malında zulüm meydana gelmesine, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına rivayet eder.

Rüyada suçsuz yere cezaevine girmek ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına, karlı işler yapacağına, çok büyük bir şok yaşayacağına inanılır.

Rüyada suçsuz yere hapishaneye girmek kazancının daha da artacağına, çok büyük hayalkırıklığı yaşayacağına, düşünceli ve dalgın olacağına işarettir.

Rüyada suçsuz olduğunu görmek sıkıntıların kısa bir zamanda biteceğine, sorunların ardının arkasının kesilmeyeceğine, kurulan bir ortaklığın istenmeyen ve çok büyük zarar getirecek şekilde sonlanacağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada suçsuz yere hapis yatmak çok iyi bir kariyer edineceğine, şansının ve kısmetinin kendisini hiç bırakmayacağına ve ileride çok zengin bir kimse durumuna geleceğine, kişinin inancı ve başarısı sayesinde ayağına dolanan ve yoluna çıkan her türlü melanetten kurtulacağına işarettir.

Rüyada suçsuz yere suçlanmak eğitim hayatı ile ilgili olarak yeni bir kapı açılacağına, maddi olarak çok sıkıntı çekileceğine, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments