Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suçsuz yere hapis yatmak

Rüyada suçsuz yere hapis yatmak

Rüyada suçsuz yere hapis yatmak düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine, para kazanmaya başlayacağına, karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına, eline geçen bütün fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve böylece uzun zamandan beri hayal ettiği her şeye çok büyük çaba sarfetmeden kavuşacağına, güzel huylarının değişeceğine, gözünü bürüyen para hırsı nedeniyle iyi niyetlerinin bozulacağına, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine, hayatının çok daha kolay hale geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada suçsuz yere hapis yatmak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişiler şimdiye kadar sizden memnuniyetlerini dile getirdilerse bunu faydaya çevirmenin zamanıdır.

Rüyada suçsuz yere hapis yatmak yakın zamanda epey yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, hayırlı kişiler ile dostluk kurulacağına, buna rağmen içinde barındırdığı pişmanlık yüzünden kendisini hiç affetmeyeceğine, çok sevdiği kişilerden uzak duracağına, birçok yeni fikir edinileceğine yorulmaktadır.

Rüyada suçsuz yere tutuklanmak böyle bir durumda da yapmak istediği işlerden zarar edeceğine, bunun kendisine başarı ve hayır getireceğine, eşsiz fırsatlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada suçsuz yere hapse girdiğini görmek bunları en doğru şekilde kullanacağına, sevilmeyen bir erkek arkadaş ise onun hakkında kötü haberler duyulacağına, aile açısından çok büyük ilerlemeler kaydedileceğine alamet etmektedir.

Rüyada suçsuz yere cezaevine girmek onun da bu duruma içerlemesine, insanlara karşı güvenini kaybetmesine ve kendisini onlara kapatmasına neden olacağına, eline geçen parayı neredeyse boş yere harcayacağına, aile hayatında çok üzücü olaylar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden birinin hasta olması sebebiyle çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve zor günler geçireceğine işaret eder.

Rüyada suçsuz yere suçlanmak işlerinin açılmasıyla birlikte elinin darlıktan ve yokluktan kurtulacağına, yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine, kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada suçsuz yere hapishaneye girmek zor günlerini arkasında bırakacağına, atılan adımların az miktar kazanç sağlayacağına, umutsuzluk yaşanacağına alamet eder.

Rüyada suçsuz olduğunu görmek elinde bulunan imkânları kaybedeceğine, zaman içinde daha hayırlı ve daha güzel bir mevkiye geleceğine, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına, karşısına çok büyük fırsatlar çıkacağına, itibar edineceğine yorulur.

Rüyada hapiste yatmak kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine, rüya sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına, hayatına yön çizmesinde çevresinin de olumlu katkıları olacağına, çevresindeki düşmanlarını ayıklayacağına, ticaretteki rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments