Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hapiste yatmak

Rüyada hapiste yatmak

Rüyada hapiste yatmak hayatının yoluna gireceğine, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde büyük bir sabırla son bulacağına, zararlarını telafi edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere ulaşacağına, zararlı kişiler yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, planlanan işlerin çok kısa bir zaman içinde ortaya konulacağına, parasal olarak konulan hedeflere varılacağına, firma içerisinde hayırlı bir mevkiye terfi alınacağına, kırılan özgüvenin tekrar inşa edileceğine, sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, yaşanan bir haksızlığın ya da bir yanlış anlaşılmanın ortadan kalkacağına, maddi gücünün artacağına, sağlığının, neşesinin, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada hapiste yatmak gördüyseniz:

  • Bazı kişileri veya kültürleri daha iyi tanımanız hayata farklı gözle bakmanıza yardım edebilir.

Rüyada hapiste yatmak işlerini yoluna koyacağına, eline geçen yüklü miktarda kazanç sayesinde çok rahat edeceğine, yapılan çalışmaların kıskanan kişiler tarafından baltalanmaya çalışılacağına, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, rahatının, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada hapisde yatmak ona emek vereceğine, geri planda kalacağına, kendisine hayat neşesi veren insanlarla daha sık görüşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada suçsuz yere hapis yatmak huzurunu kaçıran her türlü davranış ve konuşma şekillerinden uzaklaşıp çok daha anlayışlı ve hoşgörülü biri olacağına, üzüntülerinin sona ereceğine, büyük başarılar kazanacağına, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde sorunlarından kurtulacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada birinin hapisten çıktığını görmek eş, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, önemli atılımlar yapacağına, kendisini üzen şeylerin sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada kocayı hapiste görmek üzüntüden ışığı sönmüş olan gözlerinin yeniden parlayacağına, parasal olarak sorunlu olacak bir iş yapılacağına, insan sevindireceğine, dua alacağına delalettir.

Rüyada hapis olmak ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, sorun yaratan durumların ortadan kalkacağına, yaşam sevincinin, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada hapis cezasına çarptırılmak çok hayırlı bir işle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, borçlarının azalacağına, kısa sürede başarısının artacağına, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına ve refah düzeyinin eskisinden de iyi hale geleceğine, zor günlerde insanlara yardım edeceğine inanılır.

Rüyada ölmüş birini hapisten çıkmış görmek neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine, esenlik içinde olacağına, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments