Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hızla yükselmek

Rüyada hızla yükselmek

Rüyada hızla yükselmek değişik insanlarla karşılaşacağına, parasal ferahlığa çıkılacağına, refaha erişileceğine, herkesin dikkatini çekecek kadar sağlıklı olacağına, kızına daima sahip çıkacağına, bunun için sıkıntıya düşeceğine, üzüntüsünü ve mutsuzluklarını unutacağına, işlerin yolunda gideceğine, kişinin yaşamının değişeceğine yorulur.

Rüyada hızla yükselmek gördüyseniz:

  • Zaten çalışma isteksizliği gelecek.

Rüyada hızla yükselmek iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına, günahların affedilmesine, hatalardan tövbe etmeye işarettir.

Rüyada hızla uçmak hayallerinin yıkılacağına, çok kazançlı ve hayırlı işlere gireceğine, karanlıkların aydınlanacağına, kazanılan bir yarışmadan para kazanılacağına, sosyal hayat içinde sevilen bir kişi olunacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına ve zorlukların kısa süre içinde sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada hızla yüzmek dertlerinin dermanını bulacağına, çok güzel ve mutluluk dolu günler göreceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, girdiği her işte daha büyük ve daha başarılı olacağına, yapılacak çok güzel işler ile rakiplere fark atılacağına, yeni ve çok daha büyük hayallerin günden güne gerçekleştirileceğine işaret eder.

Rüyada yüksekten hızla düşmek maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, maddi ve manevi olarak zarar görüleceğine, kötü haberler alınacağına, uğradığı zararın telafi edileceğine alamet eder.

Rüyada hızla düşmek yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına, çok mutlu olacağı günler geçireceğine alamet eder.

Rüyada hızla merdiven çıkmak dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, hayırlı bazı gelişmeler yaşanacağına, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine inanılır.

Rüyada hızla giden arabada olmak bir dahaki sefer böyle kişiler ile karşılaştığında daha dikkatli davranacağına, herşeyin fazlasına kavuşacağına, kazancı sayesinde etrafındaki insanların da sorunlarına çare olacağına inanılır.

Rüyada yokuş aşağı hızla inmek kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına ve mal varlığının yaşanacak kötü bir olaydan ötürü azalacağına ancak sıkıntıların sona ereceğine, kendisini çok zor durumlar içinde bulacağına, endişe ettiği konularda zarar edeceğine, gözünün ve ufkunun da açılmasına vesile olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments