Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada su ve sabun görmek

Rüyada su ve sabun görmek

Rüyada su ve sabun görmek sorunların tamamen biteceğine, sıkıntı duyulan konuların ortadan kaldırılacağına, bir sebeple bir süre üzüntü duyacağına, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, dualarının kabul olacağına, iş ile ilgili çektiği sıkıntılardan edilen hayır duaları sayesinde kurtulacağına, mutluluğunun katlanacağına, ortaklık kurulan kişilerden gelecek destekler sayesinde işlerin düze çıkacağına, elde bulunan imkânların çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, ferahlığa çıkacağına, karşısına kendisine hayır, mutluluk, huzur getirecek birinin çıkacağına yorulur.

Rüyada su ve sabun gördüyseniz:

  • Ya da eğitmeniniz veya babanız olabilir.

Rüyada suyun içinde sabun görmek problemli durumlardan birinin çözüleceğine, yaşam standartlarının yükseleceğine, yeni gayrimenkuller veya mallar alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada sabun ve su görmek haddinden daha fazla süren işsizlik döneminin sona ereceğine, hayat içinde çok rahat edeceğine, yaşamsal alanlarda her türlü güvenliğin sağlandığına, düşmanlardan uzak, huzurlu ve güzel bir geleceğe adım atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada su ve sabun görmek kişinin geri planda kalacağına, itibar kaybedeceğine, toplum için faydalı işler yapacağına, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede ismini herkese duyuracağına yorulur.

Rüyada sabunlu su içmek kurtuluşu yakalayacağına, hayatının bu sayede güzelleşeceğine, zorlukların aşılacağına, üzüntü verici bir duruma düşüleceğine delalettir.

Rüyada sabunlu suyla yıkanmak kendisine zarar vermek isteyen insanlara dikkat edip, dostlarını da iyi seçeceğine, hayırsız olaylar yaşayacağına, zorluk ve zahmete düşeceğine, daha fazla kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sabunlu su görmek borçların ödenememesi yüzünden alacaklıların kapıya dayanacağına, çok güzel bir kısmeti ikiye katlayacağına, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine ve sıkıntılı zamanlar yaşanacağına inanılır.

Rüyada sabun temizlemek siyasi bir nedenle girilen bir hapishane ise de bazı kimselerden kötülüğe maruz kalınacağına, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına, de hem makam ve itibarının hem de zenginliğinin çoğalacağına işarettir.

Rüyada sabun istemek sevdiği kişiler ile çıkacağı bir iş yolunda, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, sorunlarının sürekli artacağına, zarar edeceği bir döneme gireceğine, sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments