Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sabun temizlemek

Rüyada sabun temizlemek

Rüyada sabun temizlemek yeni bir çevre edinileceğine, yeniden eski düzene geri dönmek zorunda kalacağına, ticaretteki rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, malının mülkünün ve parasının azalmayacağına, uğranacak maddi zararlardan ötürü sıkıntıya düşüleceğine, büyük üzüntü verecek olayların yaşanacağına, çok rahat edilecek bir işe girileceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına, çalışma hayatında bazı sorunların yaşanacağına, zor işlerin altından kalkacağına ve çok uzun bir zamandan beri istediği mevkilere yakın bir zaman içinde geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sabun temizlemek gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilerden erişilmesi zor taleplerde bulunuyor olabilirsiniz.

Rüyada sabun temizlemek borçların kısa sürede kapanacağına, rahat bir döneme girileceğine, hayatının kontrolünü eline alamayacağına, dış ticarete atılacağına tabir olunur.

Rüyada ağzında sabun görmek her gelen yeni günün kendisi için çok daha hayırlı ve güzel olacağına, kişinin kesin olarak ve tamamıyla kurtuluşa ereceğine, amaçlarını yerine getireceğine ve ettiği duaların karşılığını alarak hayatının yüzünü güldürecek ve kendisine hayır getirecek şekilde ilerlemeye başlayacağına, kardeşler arasında büyük sorunlar yaşanacağına delalettir.

Rüyada kalıp sabun görmek sıkıntılarını ve sorunları bu sayede halledeceğine, önemli yol ayrımlarında arkadaşları sayesinde kendisi için en hayırlı olanı seçeceğine, aynı zamanda da kesesini daha fazla doldurmayı başaracağına işarettir.

Rüyada beyaz sabunla yıkanmak şansın ve kısmetin açık olacağına, her geçen gün başarıların artacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, sıkıntıların aile bireylerinden alınacak yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına, evlatlarının hayrını göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada turuncu sabun görmek sıkıntıların bazı hastalıklara sebep olacağına, hanesine bolluk geleceğine ve geçiminin kolaylaşacağına, çok zor durumlara düşeceğine hakkında asılsız dedikodular çıkarılacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil sabun yemek maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine ve kazandığı şeyleri hem kendi işleri için hem sevdiklerine yardım etmek için kullanacağına, işinin de hep yürüyeceğine, sevilen bir arkadaşla aranın açılacağına işaret eder.

Rüyada sabunla el yıkadığını görmek kötü kişilerle karşılaşacağına, gelecekte güzel günlere kavuşacağına, bir daha böylesine aciz durumlara düşmeyeceğine, çalışmalarının artacağına yorulmaktadır.

Rüyada sabunla ellerini yıkamak kirli işlere bulaşacağına, kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine, geçim ve kazanç hususunda keder ve üzüntüye, yakalandığı ağır bir hastalığı yeneceğine ve yapılan işlerin sonunda helal para ve mal kazanılacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments