Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sabunlu suyla yıkanmak

Rüyada sabunlu suyla yıkanmak

Rüyada sabunlu suyla yıkanmak gittikçe daha artan işlerin karşılanmaması halinde müşterilerin memnun kalmayacağına, bir daha işyerine gelmeyeceğine, hastalanacağına, kötü haberler alacağına, başarısızlığa düşeceğine, verilen sözlerin yerine getirilmesi sırasında hiç hesapta olmayan problemlerle karşılaşılacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına, yakında başlayacak aşk macerasına, zor günler geçireceğine, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına, tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına fakat emeline ulaşamayacağına, maddi zarara gireceğine, sahip olduğu bolluğun ve zenginliğin azalacağına delalet etmektedir.

Rüyada sabunlu suyla yıkanmak gördüyseniz:

  • Çok arzu ettiğiniz kişinin, sizinle aynı duyguları paylaşmadığını anlayıp, hayalkırıklığına uğrayabilirsiniz.

Rüyada sabunlu su görmek çok kötü olaylar yaşayacağına, çok huzurlu ve güzel günler göreceğine, uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, bekarsa evleneceğine işaret etmektedir.

Rüyada sabun ve su görmek itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına, olumlu ve güzel gelişmeler kapısının aralanacağına, ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına tabir olunur.

Rüyada su ve sabun görmek mevcut aile ve iş yaşantısının çalkantılara sahne olacağına, itibar, makam ve söz sahibi olacağına, bir sebeple aile hayatında çeşitli tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada sabunlu su içmek çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, yarınlarına dair endişelerinin biteceğine ve hayatın artık rüya sahibinin yüzüne gülmeye başlayacağına, çok güzel ve hayırlı günler geçireceğine, sıkıntı ve sorunlarından en kısa zamanda kurtulacağına delalet eder.

Rüyada suyun içinde sabun görmek mutluluğu, huzuru, keyfi, neşeyi ve ağız tadını yakalamayı da başaracağına, hayata karşı isteksizleşeceğine, şansına ve kısmetine kendi eliyle mani olacağına, üzüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada sabunlu suyla yıkanmak karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, ilerleyen zamanlarda çok iyi işlere imza atılacağına, varolan borçların ödeneceğine, çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına ve maddi açıdan çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine inanılır.

Rüyada sabunlar görmek bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine, eline geçen kazancı daha da arttıracağına, onlar tarafından aklının çelinmeye çalışılacağına işarettir.

Rüyada büyük sabun görmek huzur dolu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, sorunların ve sıkıntıların düzeltileceğine, mutlu olunacağına, kendi ayakları üstünde durmak için her türlü fırsatı en akılcı şekilde kullanacak olan rüya sahibinin mutluluğunu kendi elleriyle inşa edeceğine, gireceği işlerde başarının uzak olmayacağına, işlerde istediği verimi ve bereketi yakalayamayacağına, çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments