Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sabunlu su görmek

Rüyada sabunlu su görmek

Rüyada sabunlu su görmek refah düzeyinin düşmesine neden olacak yollara gireceğine ve bunun bedelini de fakirliğe ve yokluğa düşerek ödemek zorunda kalacağına, maddi sıkıntılardan kurtulup zenginleşmeye, maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine ve aile huzurunun da kaçacağına, ancak bu kişi ile olan işin sona ermesi ile sorunların ortadan kalkacağına, kazançlı bir döneme girileceğine, lüksünün artacağına, ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, öyle durumların insanlar tarafından takdir edileceğine, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, unutulmuş olan bir sorunun tekrar ortaya çıkacağına işaret eder.

Rüyada sabunlu su gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızla ilgili konular nedeniyle hukuki veya kurumsal bazı konuları sorgulamanız gerekebilir.

Rüyada sabunlu su görmek maddi problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, kaybedilen malları tekrar kazanacağına, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada sabunlu su içmek başarıya giden yollarına engeller çıkacağına ve tüm planlarının alt üst olması nedeniyle mesleğinde gözden düşeceğine, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, bir sebeple iş hayatında zor günler geçireceğine delalet eder.

Rüyada sabunlu suyla yıkanmak büyük sıkıntıları olmayacağına, geleceğe daha umut dolu bakacağına, maddi durumunu biraz daha düzeltebilmek için farklı işlere başvuru yapacağına alamet eder.

Rüyada su ve sabun görmek hayati tehlike içeren bu kazadan sonra işlerin aksayacağına, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına, her kim görürse görsün dualarının karşılık bulacağına delalet eder.

Rüyada suyun içinde sabun görmek maddi açıdan iş hayatında zarar getirecek bir konu ile ilgili olarak çok temkinli adımlar atılacağına, muradın olacağına, dileklerin yerine geleceğine, yolunu gözlediği kişilere kavuşacağına, küs olduğu kişilerle yeniden bir araya geleceğine delalettir.

Rüyada sabun ve su görmek neşesinin ve huzurunun yerine geleceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına ya da kazançlı bir iş kuracağına işarettir.

Rüyada sabun hediye etmek kötü şeyler ile karşılaşsa bile daha sonra seyahat sırasında çeşitli kararlar vermiş olarak geri döneceğine, yoklukla ve gözyaşıyla geçen günlerini de geride bırakacağına, yaşanacak bir gönül ilişkisi sayesinde çok büyük bir mutluluğa kavuşulacağına inanılır.

Rüyada kullanılmış sabun görmek huzurunun ve ağız tadının kaçacağına, mali sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalacağına, sağlıkla ilgili olarak yaşanan sorunların bitirileceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments