Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sabun ve su görmek

Rüyada sabun ve su görmek

Rüyada sabun ve su görmek kolay ve eğlenceli bir hayat geçireceğine, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine, çeşitli tartışmalar ve münakaşalar yapılacağına, zor durumlara düşüleceğine, hasta ve üzgün olacağına, mutluluğunun daim olacağına, şans ve kısmet elde edeceğine, sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına, geniş ve bol rızık elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sabun ve su gördüyseniz:

  • Birkaç farklı alana doğru çekiliyor olabilirsiniz.

Rüyada sabun ve su görmek en önemli anlarda destek görüleceğine, böylece canını sıkan olayların sonunu getireceğine, yapılan bazı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanılacağına işaret eder.

Rüyada sabunlu su görmek fakat bu sıkıntının çok sürmeyeceğine, yeniden eski huzurlu günlerine kavuşacağına, dertlerin günden güne daha da artacağına, onun sevincini de, mutluluğunu da kendi sevinci ve mutluluğu bileceğine rivayet eder.

Rüyada sabunlu suyla yıkanmak karanlık ve kötü günlerin yakında olduğuna, girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına, yaşadığı huzursuzlukların son bulacağına, kurtuluşa ereceğine yorulur.

Rüyada suyun içinde sabun görmek huzurlu ve mutlu bir hayata ve çok hayırlı evlatlara sahip olunacağına, elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde kullanarak büyük bir başarı kazanacağına ve uzun süreden beri çok istediği bir mevkiye terfi edileceğine, işlerinin ve düzeninin bozulacağına yorulur.

Rüyada sabunlu su içmek geçim sorunuyla karşılaşacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük sevinçler yaşayacağına, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada su ve sabun görmek çekilen yükün hafifleyeceğine, hayatın kişiye her nimetini sonuna kadar sunacağına, hayatının kontrolünü eline alamayacağına işarettir.

Rüyada sabun kesmek çok hayırlı ve güzel sonuçlar alacağına, bundan sonra yapmak istediği çalışmalar için önayak olacak çalışmalar gerçekleştireceğine, aile hayatında çok sıkıntı çekeceği bir döneme gireceğine ve hak ettiği bir konuda destek alacağına, yanlış bir adım sonrasında sosyal ilişkilerinin bir anda bozulacağına delalet eder.

Rüyada beyaz sabunla saç yıkamak onunla daimi olacak bir mutluluk içinde olacağına, bir sebeple işlerinin kısa süre için aksayacağına, sıkıntılarından ve sorunların kurtulacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments