Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada su ve buğday görmek

Rüyada su ve buğday görmek

Rüyada su ve buğday görmek dertlerin ve sıkıntılarının son bulacağına, acıların ve gözyaşının dineceğine, tövbelerini ve dileklerini kabul edeceğine, bir anda yükseleceğine, kazancının tükenmeyeceğine ve kalıcı olacağına, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, kendisini üzen ve yoran birçok olayı ortadan kaldıracağına, yaptığı hatalardan ders alacağına, bazı pişmanlıklar yaşayacağına, istemeden de olsa kalbini kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, çevresinin genişleyeceğine, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine rivayet eder.

Rüyada su ve buğday gördüyseniz:

  • Fikir sahibi olmadığınız konular yerine bildiğiniz konularla ilgilenirseniz daha başarılı olursunuz.

Rüyada su ve buğday görmek emek verilen ve ter dökülen çalışmaların istenilen şekilde sonuçlanacağına, rahatsızlık veren bir olayın yaşanmasının önüne geçileceğine, hayrını göremediği kazancıyla beraber bir sürü hastalıkla ve kazayla da uğraşmak zorunda kalacağına tabir olunur.

Rüyada buğday ve su görmek haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine, kazancındaki verimliliğin artacağına, işlerinin yoluna gireceğine, yapılan işlerde üstüste başarılar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada buğday suyu içmek işinin gücünün rast gitmesi sayesinde kazancının çoğalacağına, uzun zaman önce ara verilmiş okula devam edileceğine, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, çok büyük zorluklar çekeceğine delalet eder.

Rüyada suyun içinde buğday görmek gireceği bazı çalışmalarda çok büyük başarılar elde edeceğine, sevdiği ve değer verdiği kişileri mutlu etmek için hayırlı bazı atılımlar gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, borçlarının biteceğine, mutluluğun günden güne daha da artacağına tabir olunur.

Rüyada buğdayı suya dökmek ilerleyen zamanlarda çok iyi işlere imza atılacağına, varolan borçların ödeneceğine, verdiği yaşam mücadelesinin yorulmasına ve çabalamasına değeceğine bu sayede güzel günler yaşayacağına, parasının ve makamının artacağına delalet etmektedir.

Rüyada kuru buğday görmek tövbe edip İslami kurallara uygun bir hayat sahibi olacağına, atılan adımlar sayesinde işlerin büyük kazançlar sağlayacağına, hayallerinin gerçekleşmesi için ettiği duaların kabul olacağına ve bu sayede kişinin keyfinin yerine geleceğine delalet eder.

Rüyada buğday başağı görmek mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, üzücü bir tartışmaya girileceğine ve bu tartışma sonucunda çok sevilen biri ile yolların ayrılacağına, düşmanlarını alt edeceğine ve bu sayede önündeki en büyük engelleri kaldırarak yoluna bakacağına, eğitim hayatında başarı kazanmaya ve ferahlığa çıkmaya rivayet etmektedir.

Rüyada buğday tarlasından geçmek karşılaşılan onca ihanete rağmen hayatın idaresinin kaybedilmeyeceğine, sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına, başarıdan başarıya koşacağına, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments