Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuru buğday görmek

Rüyada kuru buğday görmek

Rüyada kuru buğday görmek kötü günler yaşanacağına, insanlara iyilik yapmaya, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine, şartlarının daha iyi maaşının da daha fazla olması nedeni ile bu teklife olumlu cevap vereceğine, hayırsız ve gereksiz kişilerle muhatap olacağına, aile bireylerinden çok sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, bunun kendisine büyük güç vereceğine, işbirliği içinde olacağına işarettir.

Rüyada kuru buğday gördüyseniz:

  • Hayal alemine dalmak sizi gerçeklerden uzaklaştırıp zarar görmenize neden olabilir.

Rüyada kuru buğday görmek uzun bir zaman sonra gelecek bir teklife rağmen insanlara bir türlü güven duyulamayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, kişinin ailesinden kendisine miras kalan yerleri veya mülkleri sorunsuz bir şekilde alacağına ve değerlendireceğine, rahatın kaçacağı sıkıntılı bir haber alınacağına yorulur.

Rüyada buğday içinde yüzmek olayın ağız münakaşasına varacağına, kısa sürede çalışmalarının çok kazanç getireceğine, üzüleceğine, mutsuz ve hasta olacağına tabir olunur.

Rüyada iri buğday görmek dileklerin ve isteklerin gerçekleşeceğine, edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, yaşamın belli bir düzene oturacağına, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına ve çok büyük sorun yaratan bazı çalışmaların iptal edilip diğerlerine ağırlık verilmesi ile çok daha büyük kazançlar elde edileceğine, kişinin depresif bir ruh haline bürüneceğine ve bu nedenle de tüm düzeninin bozulacağına işaret eder.

Rüyada çuvalda buğday görmek kırgınlıkların biteceğine, askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine ve zamansızlıktan ötürü bir türlü çıkılamamış olan bir seyahate ya da yolculuğa çıkılacağına, çok büyük yatırımlar gerçekleştirip yardıma muhtaç insanlara destek olacağına, kafasına ve kalbine göre bir kimse ile tanışacağına işaret etmektedir.

Rüyada buğday biçtiğini görmek rahata kavuşacağına, eğlenceli günler yaşayacağına, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine, Allah’a yakınlaşmak için sevap işlerinden geri kalmayacağına, hayır işlerini büyük bir samimiyetle ve istekle yerine getireceğine, çıkılacak bir seyahatin ardındna yakın bir arkadaşla birlikte bir çalışma yapılacağına alamet eder.

Rüyada yıkanmış buğday görmek kısa süre içinde engelleneceğine, bu işle ilgili olarak bazı yalan haberler çıkarılacağına, artık bu dünyada da ödüllendirileceğine, büyük aşamalar kaydedeceğine, çok daha iyi yerlere geleceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına yorulur.

Rüyada sarı buğday başakları görmek üzerinde durmaya bile değmeyeceğine, inancından ödün vereceğine, düşüncelerini eyleme dönüştürecek fırsatlar bulacağına rivayet eder.

Rüyada buğday bahçesi görmek eğer yolculuk boyunca hiçbir kötü olay yaşanmadıysa, o yol için hazırlık yapan kişiye iyi, sevinçli haberler geleceğine, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine, çok büyük sıkıntılar çekileceğine ancak bu sıkıntılardan sonra daha büyük sorunlar yaşanacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments