Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada buğday ve su görmek

Rüyada buğday ve su görmek

Rüyada buğday ve su görmek bir sebeple bu durumlarla ilgili olarak daha sakin davranması gerektiğine, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, yüzünün güleceğine, yaptığı işlerden çok para kazanacağına, işinde terfi alacağına, herkes tarafından sevilen ve onlar tarafından bağrına basılan kişi olmayı hak edeceğine, bir sebeple istediği kazancı elde edemeyeceğine, girdiği sorunlu bir dönemden çevresindeki insanların büyük desteği sayesinde kurtulacağına, birikimlerine büyük zarar  geleceğine, sıkıntılarından kurtulması sayesinde rahat bir nefes alacağına ve kendini çok iyi hissedeceğine, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada buğday ve su gördüyseniz:

  • Güvenilir kişilerle vakit geçirmeniz bazı konulara açıklık getirebilir.

Rüyada buğdayı suya dökmek geçim derdinin kalmayacağına ve uzun zamandır askıya alınmış olan amaçların gerçekleşeceğine, sevinç ve mutluluğa, moralinin ve sağlığının da bozulacağına delalet eder.

Rüyada buğday ve su görmek rakiplerine karşı da üstünlük kazanacağına, geçim sıkıntısından kurtulacağına, şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine delalet eder.

Rüyada buğday suyu içmek başarılı işlere imza atılacağına, Allah’ın lütuflarını bulacağına, rızkının çoğalmasına vesile olacak kazançlı işlere gireceğine, kişinin tüm planlarının bozulmadan devam edeceğine işaret eder.

Rüyada suyun içinde buğday görmek bir sebeple insanlara küsüp kendi başına bir hayat yaşamayı seçeceğine, sahip olduğu yetenek ve başarıları sayesinde çok iyi işlere gireceğine, kendisine büyük bir mutluluk kazandıracak bir haber alacağına, ne kadar isteği varsa gerçekleşeceğine delalettir.

Rüyada su ve buğday görmek sıkıntılı ve içinden çıkılması zor durumlara düşüleceğine, iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine, hayat içinde istediği ve hayalini kurduğu herşeye kavuşacağına ve daha önce birçok kez girmek istediği bir işe şartların uygun bir hale gelmesi ile çok zahmet çekmeden gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada buğday çorbası yapmak toplum içinde kendine saygıdeğer bir yer sağlamak, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada biçilmiş buğday tarlası görmek yapılan işte büyük kazanç elde edileceğine, işlerin günden güne açılacağına, kendisini bir sorunlar yumağı içinde bulabileceğine, yakın bir zaman içinde kendi işini kuracağına işaret eder.

Rüyada serilmiş buğday görmek kazancın günden güne düşeceğine, sevinçli haberlerin geride kalacağına, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, arkasından iyi anılan kişi olacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments