Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayşe fasulye görmek

Rüyada ayşe fasulye görmek

Rüyada ayşe fasulye görmek rüya sahibinin yeni çıkar yollar aradıkça daha da kötü durumlara düşeceğine, kısa süre içinde kurtuluşa ereceğine, aile içindeki huzurunun ölene kadar aynı şekilde süreceğine, mutluluğunu hiçbir şeyin bozamayacağına, azla yetinmeyi kendine layık bulmayacağına, gözünü en yukarılara dikeceğine, hararetli olayların meydana geleceğine, kendisini Allah’a yakın hissedeceğine, ağız tadına ve neşeye kavuşacağına, kişinin gerçek dostlara sahip olduğuna, ne zaman başı sıkışsa pervane gibi çevresinde dönen insanlar olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayşe fasulye gördüyseniz:

  • Mevcut pozisyonunuzu geliştirmenizi sağlayacak önemli bir adım atabilirsiniz.

Rüyada ayşe fasulye görmek sevdiği bir kişi ile birlikte yeni bir işe gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, mal ve mülk sahibi olacağına, sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine, yüksek makamlara geleceğine ve önemli işlerin başındaki kimse olacağına inanılır.

Rüyada ay tutulması izlemek sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine, nimetten ve paradan yana da bolluk yaşayacağına, hobiler edinip yaşamına yeni renkler katacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yıldız ve ay görmek isabetli girişimlerde bulunacağına, yaşanan tüm zorlukların avantaja dönüştürüleceğine, yaptığı işte sivrileceğine rivayet eder.

Rüyada ay görmek işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, bu sayede çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine işarettir.

Rüyada çift ay görmek rüya sahibinin geçim derdinin biteceğine, borçlarının da kapanacağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bu insanlar ile arasına çok büyük mesafeler koyacağına işaret etmektedir.

Rüyada ay ve dünyayı görmek masrafların bu dönemde artış göstereceğine, neşesini ve moralini kaybedeceğine, maddi ve manevi olarak büyük rahatlığa ereceğine, hayırlı ve güzel günler göreceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına delalettir.

Rüyada tam ay görmek yaşamının planlarına uygun şekilde ilerlemeye başlayacağına, beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına, kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine yorulur.

Rüyada gündüz ay görmek işlerinde başarı elde edeceğine, büyük sorunların yaşanacağına, önemli bir makama terfi alacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments