Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yıldız ve ay görmek

Rüyada yıldız ve ay görmek

Rüyada yıldız ve ay görmek bir anda yüklü miktarda paraya kavuşacağına, kötü günler geçireceğine, şimdiye kadar yaşadığı sıkıntılarının sona ereceğine, darlanacağına, huzurunu kaybedeceğine, hatta kalplerinin kırılacağına ancak her şey düzeldikten sonra bu kişilerin kalbinin kırıldığının fark edileceğine, zahmete düşeceğine, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına, hikmetli ve asil insanlardan olacağına işaret eder.

Rüyada yıldız ve ay gördüyseniz:

  • Akşam saatlerini daha verimli kullanmak mümkün.

Rüyada ay ve yıldız birlikte görmek maddi olarak küçük de olda bir kazanç elde edeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, mesleğinde geri plana düşeceğine inanılır.

Rüyada yıldız ay görmek dinsiz birinin meşakkat ve sıkıntısını üzerine almaya, eline büyük fırsatlar geçeceğine, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine ve rahat edip büyük mutluluklar kazanacağına, çok daha büyük ve daha dikkat çekici şeyler yapmak için sermaye elde etmesini sağlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada ay yıldız güneş görmek yeni gelir kaynakları keşfedeceğine, yaşamının yoluna gireceğine, ihtiyacı olan çarelerin, çözümlerin ve şifaların karşısına çıkacağına, neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ay yıldızlı kolye görmek meselelere olabildiğince nesnel yaklaşılacağına, boş vaktinin hepsini onun yanında geçireceğine ve ileride kendisi gibi herkesin itibar ettiği, inandığı ve sevdiği bir kişi olacağına, kişinin hayatında işlerin her zaman düzgün bir şekilde yürüyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada gökyüzünde yıldız ve ay görmek keyfinin ve yaşam isteğinin geri geleceğine, güzel fırsatların ele geçirileceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, işlerinin günden güne daha da bozulacağına, şansının bir türlü dönmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada gökte ay yıldız görmek kendisini üzen ve kötü bir duruma getirebilecek olaylardan ve kişilerden uzak duracağına, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, verdiği kararları, yaşama biçimini ve düşüncelerini sorgulayacağı bir döneme gireceğine, malın bereketinin artmasına alamet etmektedir.

Rüyada ay güneş yıldız görmek iş arkadaşları arasında tartışma yaşanacağına, sorun yaşanan bazı konuların çok kazançlı bir şekilde ortadan kaldırılacağına, endişelerin ve dertlerin biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada ay yıldızlı bayrak görmek insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına, çok büyük sevinç ve büyük bir mutluluk yaşayacağına, iş hayatında gireceği bütün işlerden hayırlı ve bol kazançlar ile çıkacağına, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, çok uzun ve sıkıntılı bir dönem geçirecek olan kişinin eş, dost ya da akrabalarından yardım alacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments