Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saf temiz su görmek

Rüyada saf temiz su görmek

Rüyada saf temiz su görmek hep iyi, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine, kalbinin küt küt edeceğine, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına, konfor içinde yaşayacağına, hayırlı çalışmaların gerçekleştirileceğine, kendisini üzen konuların yakın bir zaman içinde çözüleceğine, sorunları, musibetleri, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine yorulur.

Rüyada saf temiz su gördüyseniz:

  • Trendleri siz yaratıyorsunuz, bazı değişiklikler yapmanız insanların düşüncelerini veya bazı işlere yaklaşımını değiştirebilir.

Rüyada saf temiz su görmek kendisine fazlaca kar getireceğine ve hedeflerinin karşılık bulacağına, kötü niyetli bir arkadaşın yol açtığı sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve eğitim konusunda bazı başvurular yapılacağına ve hayati bir konuda karar verileceğine, elde edilecek menfaatlere delalettir.

Rüyada saf su görmek sevdiklerine ihanet etmeyeceğine, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, yaptığı işten çıkarılacağına, alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada saf su içmek işlerini yoluna koyarak ailece mutlu günler geçireceğine, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, onlardan büyük hayır göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada cenazede saf tutmak işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına ve büyük sıkıntılar çekeceğine, hanesinde bolluk ve bereket olacağına, atacağı bazı adımlardan ötürü pişmanlık duyabileceğine delalettir.

Rüyada en ön safta namaz kılmak çok büyük bir proje ortaya koyacağına ve böylece uzun bir zamandan beri hayallerini kurduğu işi hayata geçireceğine, sevdiği kişilerin ve kendisinin zarar görmesine neden olacağına, çok büyük bir huzura sahip olduğuna ve bundan sonara da olacağına delalettir.

Rüyada saffat süresini okumak bir sebeple neredeyse yıkılacağına, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına, acı veren kazalara rivayet etmektedir.

Rüyada saf altın bulmak ailesi ile birlikte oturabileceği bir ev alacağına, rahat nefes alınacağına, zorlukların biteceğine, daha iyi yaşantıya ve geçime kavuşacağına işaret eder.

Rüyada namazda saf tutmak ticari anlamda yön değiştireceğine, çok üst mevkilere kadar yükseleceğine, hem aile hayatında hem iş hayatında hayırlı olayların yaşanacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments