Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada su taşkınlığı görmek

Rüyada su taşkınlığı görmek

Rüyada su taşkınlığı görmek sevinçli ve hayır getirecek bir haber alınacağına, rüya sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine, kötülerin uzaklaştırılacağına, hayırlı bir yola girmeye, bol bol dua almaya, kendisini ömür boyu mutlu edecek, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına ve ileride onunla hayatını birleştireceğine, zihninin gereksiz ve anlamsız fikirlerden arınacağına, başka yatırımlar gerçekleştirmeyeceğine, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde kazancının epey artacağına delalettir.

Rüyada su taşkınlığı gördüyseniz:

  • Kendi işinizle ilgilenmelisiniz.

Rüyada su taşkınlığı görmek parasının ve malının eksik kalmayacağına, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, ağır bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eşle bazı tartışmalar yaşayıp ayrılığın eşiğine gelineceğine, uğursuzluklarla karşılaşacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, maddi anlamda zarar edeceğine inanılır.

Rüyada su taşkını görmek herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, dost sandıklarından değil de öylesine arkadaşlık ettiği bir kişiden destek göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada taşkın sular görmek işlerinde atacağı adımlar sayesinde şansının döneceğine, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına, iş yeri sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yağmur taşkını görmek sıkıntıya düşenlerin yanında olacağına, verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına tabir olunur.

Rüyada nehir taşkını görmek borçların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, sıkıntıların ve üzüntülerin bir daha ortaya çıkmamak üzerek biteceğine, yaşanan tüm zorlukların avantaja dönüştürüleceğine, etraftaki insanların dertlerine de çare bulunacağına, kazalardan, belalardan, kötülüklerden uzak olacağına, iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına rivayet etmektedir.

Rüyada deniz taşkını görmek sorunlarının yakın zaman içinde atacağı adımlar sayesinde biteceğine, eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına ve parasal bir sıkıntıya yol açacağına ancak daha sonra gelecek bir yardım ya da alınacak bir destek sayesinde işlerin yoluna gireceğine, borçlarının kapanacağına ve yaşamının daha kolay hale geleceğine işarettir.

Rüyada taşkın görmek güzel bir yola çıkılacağına, işlerindeki şansının ve kısmetinin hiç bozulmayacağına, hayatının afiyet içinde geçeceğine, dertlerinin dermanına kavuşacağına delalet eder.

Rüyada sel taşkını görmek kişinin kendisini çok hafiflemiş hissederek hayatına devam edeceğine, rüya sahibinin kurulu bir düzeni olacağına, bu sayede sabit gelire sahip olup, elinin dara düşmeyeceğine, karşısına dikenli ve çakıllı yolların çıkacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments