Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada taşkın sular görmek

Rüyada taşkın sular görmek

Rüyada taşkın sular görmek daha doğru, net bir bakış açısı kazanacağına, ancak bir anda hiç beklemediği ve neredeyse hayatını değiştirecek bir şeyler ile yaşayacağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, bir sebeple çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına aynı zamanda kafa karışıklığı yaşayacağına, duygularının karşılık göreceğine, yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına ve yapacağı bir seyahatten kötü bir haberle döneceğine, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine işaret eder.

Rüyada taşkın sular gördüyseniz:

  • Bazı konularda insanların işinize karışmasını ya da itirazlarla karşılaşmak istemiyorsanız sır saklamayı bilmeniz gerekiyor.

Rüyada su taşkını görmek kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, aile hayatı içinde yaşanan sorunların aile büyükleri sayesinde çözüm bulacağına, zenginlik elde edeceğine, lüks içinde olacağına alamet etmektedir.

Rüyada taşkın sular görmek endişe duyulan konularda büyük başarılar elde edileceğine, aile içinde huzurunun ve neşesinin kalmayacağına, inandıklarının ve gönül verdiklerinin kendisini hüsran uğratacağına işaret eder.

Rüyada su taşkınlığı görmek insanları kurnazca kandıran, samimiyetsiz ve iki yüzlü birine, ancak kişinin bu sıkıntı sonrasında özeleştiride bulunarak, hayatına ve davranışlarına dikkat edeceğine, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine delalet eder.

Rüyada sel taşkını görmek sevdiği kişilerden alacağı destek ile daha büyük çalışmalara girmek için adım atacağına, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, ancak daha sonra sevdiği ve değer verdiği insanlardan birisi sayesinde çok büyük bir yardım göreceğine tabir olunur.

Rüyada taşkın görmek karşılaşılan kötü durumların yakın bir zaman içinde son ereceğine, insanlarla arasının iyi olacağına ve tatlı dili sayesinde muhabbetinin hiç eksilmeyeceğine, hediyeler ve elbiseler alınacağına tabir olunur.

Rüyada sel taşkın görmek hem kendisi için hem aile bireyleri için iyi olaylar yaşanacağına, parasal sıkıntılarının çok büyük olacağına ve eğer önlem almazsa çok daha kötü durumlara düşeceğine, barışın ve sevgi ortamının yaşanacağına delalettir.

Rüyada yağmur taşkını görmek bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, maddi yükünün artacağına inanılır.

Rüyada nehir taşkını görmek kendisini üzen ve kıran şeylerden uzaklaşacağına, girilen işlerde bir türlü tutunulamayacağına, hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments