Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada taşkın görmek

Rüyada taşkın görmek

Rüyada taşkın görmek yüzünü güldürecek bir haber alacağına, evdeki hesabın çarşıya uymayacağına ve bu nedenle de gerek maddi gerekse manevi anlamda zarara uğrayıp çok kötü günler geçireceğine, böylece zor durumda kalınan ve maddi sıkıntı çekilen bir dönemin kapanacağına, hiç beklemediği bir yerden para geleceğine, gönlünce harcama yapabilmenin ayrıcalığını, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına, saygı göreceği gibi, itibarıyla da sosyal hayatta isim yapacağına, aile bireyleri ile birlikte güzel ve mutlu günler geçirileceğine, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına, elde ettiği kazanç ve şöhreti sayesinde büyük bir servete sahip olacağına delalet eder.

Rüyada taşkın gördüyseniz:

  • İş birlikleri veya ilişkiler sizi bazı konularda engelleyebilir.

Rüyada taşkın sular görmek daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, zor günler geçirileceğine, sorunların günden güne artacağına, gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine ve aile bireyleri ile birlik beraberlik ve mutluluk içinde yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada su taşkınlığı görmek kazancın günden güne daha da arttırılacağına, endişelerinden, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, kötü giden şansın yakın zamanda iyiye döneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sel taşkın görmek çok rahat bir şekilde insanlara iş yaptırabileceğine, canını sıkan şeyleri yeneceğine ve dert edindiği ve çözmek için büyük emek verdiği bazı sorunları birkaç denemeden sonra çözüme kavuşturacağına, itibar kazanacağına alamet eder.

Rüyada su taşkını görmek iş hayatında da çok büyük başarılar kazanacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, çevre, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını da atlatması için çok etkili olacağına, hayallerinin tek tek gerçekleşeceğine delalettir.

Rüyada deniz taşkını görmek pek çok olumlu gelişmelere, mutlu olacağına deyim yerindeyse adeta ayaklarının yerden kesilmiş gibi hissedeceğine, gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine alamet eder.

Rüyada nehir taşkını görmek hayatının bereketli ve verimli olacağına, her gelen yeni günün kendisi için çok daha hayırlı ve güzel olacağına, para hesabı yapmadan harcama yapmanın rahatlığına kavuşacağına inanılır.

Rüyada yağmur taşkını görmek sorunlarının ve sıkıntılarının çözümüne katkıda bulunacağına, çok büyük bir kazanç elde etmesini sağlayacak iş için yardımcı olacağına ve üzüntüsünü bölüşmek için yakın bir zamanda çok çaba göstereceğine, dünya nimetlerinden daha fazla istifade edeceğine, güveninin artacağına, yollarının açılacağına ve hayatında düğüm olmuş konuların çözüleceğine inanılır.

Rüyada taşkın görmek işlerin düzene gireceğine, çekilen sıkıntıların ve zorlukların da son bulacağına, güvenilir kişilerle yola çıkılacağına, çok iyi işler yapılacağına ve insanlar tarafından takdir edilip çok sevindirici bir konuma geleceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments