Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yağmur taşkını görmek

Rüyada yağmur taşkını görmek

Rüyada yağmur taşkını görmek işlerinin bozulacağına, eğer maddi bir durumsa elinde olan ne kadar para varsa bu kişi için harcayarak daha kötü bir duruma düşmesine ve daha fazla sıkılmasına engel olacağına, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, aksiliklerin iş hayatını çok kötü bir şekilde etkleyeceğine ve zararlı bir alışkanlıkla uğraşılacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına, sağlığının yerinde olacağına, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, işlerinde büyük kazançlar elde edeceğine, neşenin ve mutluluğun geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada yağmur taşkını gördüyseniz:

  • Mantıklı olmanız gerekiyor.

Rüyada yağmur taşkını görmek aşırı hırs nedeni ile gözleri kapanan kişilerin sonunda büyük hatalar yapacağına, elde bulunan imkânların çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, mali açıdan büyük bir ferahlık yaşanacak bir döneme gireceğine tabir olunur.

Rüyada nehir taşkını görmek günden güne daha büyük başarılar kazanacağına, paradan ve dünya malından da bolca nasipleneceğine, keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine delalet eder.

Rüyada sel taşkın görmek hayatı baştan aşağı değiştireceğine, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına, sevdiği kişilerden maddi yardım alacağına, sorunlarının en kısa zaman içinde son bulacağına tabir olunur.

Rüyada deniz taşkını görmek elinin döneceğine, çok zor zamanları kolay bir şekilde ve zarara uğramadan atlatacağına, özel hayatını başka insanlara kapatarak daha sakin, huzurlu bir yaşantıya başlanacağına delalet eder.

Rüyada su taşkınlığı görmek karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine ve çok büyük üzüntüler yaşayacağına, canını sıkan şeyleri yeneceğine, yapılan hataların el birliği ile telafi edileceğine ve epey bir zamandan beri hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına yorulur.

Rüyada taşkın görmek sıkıntısı olanın ferahlığa çıkacağına, hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, işsizin iş bulacağına, rüyayı gören kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine, geçimin kolaylaşacağına, rızkın genişleyeceğine işaret eder.

Rüyada taşkın sular görmek inandığı ve uğruna büyük sermayeler koyduğu işlerin de kendisine hayal kırıklığı yaşatmayacağına, herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine ve onu konuşacağına, daha sonra yeni ve çok kazanç sağlayacak projelere girerek çok başarı kazanacağına delalet eder.

Rüyada su taşkını görmek vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine, borçlu olunan bir kişiye uzunca bir süreden beri yapılamayan ödemeler için stres yapılacağına, varlıklı ve konforlu bir hayat sürüleceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments