Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sel taşkını görmek

Rüyada sel taşkını görmek

Rüyada sel taşkını görmek maddi anlamda güçleneceğine, tahmin edilenden daha büyük kazançlar elde edileceğine, sağlıkla ilgili olarak yaşanacak bir sorunla uğraşmak zorunda kalınacağına, iyi bir yer edinerek adından sıklıkla söz ettireceğine, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine, hayırlı kişiler ile tanışıp güzel ve kazançlı işler yapılacağına, rahatsızlıkların son bulacağına, yaşanan üzüntülü günlerin biteceğine, çok büyük başarılar kazanılacağına ve çok büyük ilerlemeler kaydedilip yüklü miktarda para elde edeceğine, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, aile hayatı içinde istenen ve hayali kurulan ne varsa sahip olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada sel taşkını gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizde kişilerle ilişkilerinizde sıkıntı yaşayabilirsiniz.

Rüyada sel taşkın görmek gönül hoşluğu içinde olacağına ve yaşamında çok güzel gelişmeler meydana geleceğine, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, yanlış giden neyse düzeltilmesi için uğraşılacağına, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine yorulmaktadır.

Rüyada sel taşkını görmek kişinin olayların farkına vararak yaptığı hataları göreceğine, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, çok üzücü ve sıkıntı verici olayların gerçekleşeceğine ve maddi zararlara uğranacağına alamet eder.

Rüyada taşkın sular görmek işlerinin büyük bir sıkıntıya gireceğine, sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına, çok büyük fırsatları kaçıracağına, eline geçen olanaklardan da doğru ve yeterli şekilde yararlanamayarak sıkıntıya düşeceğine, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına alamet eder.

Rüyada yağmur taşkını görmek elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, kazancının eksileceğine ve bu nedenle hane içinde kıtlık yaşayacağına, huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına ve zorlukların sevilen bir kişinin vereceği destek ile biteceğine işarettir.

Rüyada su taşkını görmek uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına, işlerinin hep yolunda gideceğine ve verimli olacağına, daha büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada taşkın görmek kendisini kurtuluşa götüreceğine, sizi kaygılandıran şeylerin aslında farazi olduğuna, işlerin günden güne daha da açılacağına, bir rekabetten büyük bir başarı ve kazançla çıkılacağına, sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada nehir taşkını görmek mal sahibi olacağına, zenginlik elde edeceğine, sevdiği kişi ile erteledikleri planlarını uygulamaya koyacaklarına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine ve sevdiği kişilerin sıkıntılarına derman olacak adımlar atacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa zaman içinde kurtulacağına işarettir.

Rüyada su taşkınlığı görmek şüpheli bir olay yaşanacağına, giriştiği bütün işlerde sorunlarla karşılaşacağına, iş hayatında karşısına çıkan kötü olayların ve durumların düzeleceğine, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments