Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada deniz taşkını görmek

Rüyada deniz taşkını görmek

Rüyada deniz taşkını görmek çok büyük ve çok sıkıntı verici olayların yaşanacağına, işlerin çok yakın bir zaman içinde çözüme kavuşmasına yardım edeceğine, sevilen bir kişi ile yapılacak bir tartışmanın tatlıya bağlanacağına, kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine, kişinin çevresinde ona yol gösterecek çok sayıda insan olacağına, rüya sahibinin hayatında çok büyük sıkıntılar göreceğine, Ummadığınız yerlerden maddi ve manevi destek görmeye, o işi iyi yaptığı konusunda her yerde geçerli olacak bir belge alacağına delalettir.

Rüyada deniz taşkını gördüyseniz:

  • Bazı şeyleri hafife almamalısınız.

Rüyada deniz taşkını görmek karar verme yetkisine ve hakkına sahip olacağına, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine, sevilen bir kişinin işlerinde gereken desteğin verileceğine, zor zamanların geride kalacağına, yaşanan bir haksızlığın ya da bir yanlış anlaşılmanın ortadan kalkacağına, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada sel taşkını görmek çok yorulacağına, söz dinleyen ve ailesine hürmet gösteren bir evlat olacağına, insanları kırmak istemese bile bu süreçte ağzından çıkanları kulakları duymayacağı için sonradan üzüleceği konuşmalar yapacağına yorulur.

Rüyada su taşkınlığı görmek ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine, hayallere kavuşulacağına, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, kazancın günden güne artacağına, yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yağmur taşkını görmek gireceği bir işten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve aklına gelmeyecek kadar büyük miktarda zarar edeceğine, yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine, kavgaların biteceğine, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada taşkın görmek zorlu bir çalışmanın kolay bir şekilde son bulacağına, sıkıntıların bitip ferahlığa çıkılacağına, endişelerin sona ereceğine, çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına, rüya sahibinin muradına ereceğine işarettir.

Rüyada sel taşkın görmek gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına, iş hayatında yeni bir dönemin kapılarının açılacağına, ayrılıktan ötürü yaşanan üzüntünün kısa süre geçmesi için bazı reçeteler uygulanacağına delalet etmektedir.

Rüyada nehir taşkını görmek insanların afiyet bulacağına, prestij kaybı yaşayacağına, çok büyük sorunlar yaşayabileceğine işaret etmektedir.

Rüyada su taşkını görmek özellikle kendisine yakın hissettiği bir kişiye kendi özel hayatı hakkında son derece özel bir sırrı anlatacağına, kardeşlerin çok zor bir durumun ortasında kalacağına, baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, ard arda ortaya çıkacak hayırlı işlere yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments