Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada güğümle su taşımak

Rüyada güğümle su taşımak

Rüyada güğümle su taşımak kendisine kefil olan tanıdıklarını da zor durumda bırakacağına, sevdiği kişiler ile sürekli vakit geçireceğine, böylece kafa olarak ve duygusal olarak çok daha rahat olacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok daha iyi biryere ulaşacağına, kazaya, belaya ve derde düşeceğine, elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına, zevk aldığı aktivitelere de daha fazla vakit ayıracağına, daha sonra da bu durumdan kurtulmak için uzun süre çaba göstereceğine, kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına, bazı sorunların başgöstereceğine işarettir.

Rüyada güğümle su taşımak gördüyseniz:

  • Maceraya atılmak için sabırsızlanıyor olabilirsiniz.

Rüyada güğümle su taşımak sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine ve üzüntü ve stres yüzünden rüya sahibinin hasta olacağına, endişe edilen konularda çok zor zamanlar geçirileceğine, hayır ve bereketin artmasına işaret eder.

Rüyada güğümden su içmek nazar eden insanların haddini bildireceğine, dertlerin biteceğine, sevinçli haberler alınacağına, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, haksız kazanç elde eden bir kişi ile uğraşmak zorunda kalınacağına alamet etmektedir.

Rüyada güğümde su görmek sağlıkla ilgili gelişmelere, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine, onlardan gelecek yenilgileri ve zararları daha baştan önleyeceğine inanılır.

Rüyada su güğümü görmek destek istediği yerlerden ve kişilerden destek göremeyeceğine ve çok büyük bir üzüntü duyacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, orta yolu bulmak ve uzlaşmayı sağlamak için gayret göstereceğine yorulmaktadır.

Rüyada su dolu güğüm görmek sosyal hayat içerisinde yaşanan üzücü bir durumun kısa sürede sevinçli bir duruma döndürüleceğine, ondan manevi anlamda zarar göreceğine, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına, kısa bir kırgınlık yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada güğüme su doldurmak eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına, eğer bu rüyayı gören kimse müşkül bir durumda ise yakın zamanda tüm sıkıntılardan kurtularak feraha ereceğine, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine, aile bireylerinin birbirlerine çok bağlı olacağına işaret etmektedir.

Rüyada boş güğüm görmek işitilen sözlerden ötürü gururun kırılacağı, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine, her zaman hakkına sahip çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada güğüm almak bir uzmana başvurulacağına, yatırım yapabilme imkânı elde edeceğine, heveslerin söneceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Güldiken Bulut

Ayrıldığım erkek arkadaşımın evine bakır güğümle su götürüğümü sonra vaz geçip yolda güğümdeki suyu boşalttığımı gördüm