Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada su tamir etmek

Rüyada su tamir etmek

Rüyada su tamir etmek belalı insanlara denk geleceğine, onlardan hayırsızlık göreceğine bu nedenle hem maddi anlamda hem de manevi anlamda sarsılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine, kişinin bundan sonra çok daha farklı bir yaşam süreceğine, kazancının çok daha fazla olacağına, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, rüya sahibinin, bu kişiye sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulması için elinden gelen bütün yardımları yapacağına, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine, herhangi bir sorun yaşamayacağına ve uzun yıllar boyunca huzur ve mutluluk için bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada su tamir etmek gördüyseniz:

  • Yaşam tarzınızda kafanıza göre değişiklikler yapmaya başlayacağınız, standartlarınızı yükselteceğiniz bir sürece giriş yapıyorsunuz.

Rüyada su tamir etmek ailesinden, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına, hayırlı ve bol kazançlı bir yoldan gidileceğine, gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına, toplum içindeki saygınlığının artacağına rivayet eder.

Rüyada bir evi tamir etmek pek çok kimseye yardımlarda bulunacağına, güzel haberlerin ve müjdelerin alınacağı bir döneme girileceğine ve hayırlı bir birlikteliğin başlayacağına, Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine ve günaha ve ayıba karışacağına işarettir.

Rüyada yol tamir etmek büyük bir parasızlık yaşanacağına, sağlığının kötüye gideceğine, daha iyi bir eve çıkılacağına, herkesin istediği şeye kavuşacağına, aile bireyleri arasındaki bağın her geçen daha sağlam bir hal alacağına ve çok mutlu, huzurlu ve refah içinde bir hayat sürüleceğine yorulur.

Rüyada çanta tamiri görmek bir sebeple çok zor ve başını ağrıtacak durumlar yaşayacağına, büyük üzüntüler olacağına, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine, refah düzeyinin yükseleceğine, bir sebeple maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine işarettir.

Rüyada kapı tamiri yapmak kalp kırmayacağına, maddi konularda kayıplar olacağına, gönlü ve kadri yüce bir kimse haline geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüzük tamir ettirmek aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına, maddi açıdan büyük bir sıkıntı vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada ev tamiri yaptırmak attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine, gidilecek yönün belirleneceğine, alınan bazı kararlar doğrultusunda rüya sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına yorulmaktadır.

Rüyada pencere tamir etmek iş hayatında büyük kazançlar elde edeceğine, çok zor ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, birçok konuda daha dikkatli olunacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments