Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada su sıçramak

Rüyada su sıçramak

Rüyada su sıçramak gururlu bir hayat süreceğine ve prensiplerinden taviz vermeden kendi bildiği gibi düzgün bir şekilde yaşayacağına, elinde bazı büyük projelerin yönetimi ile ilgili bilgiler ulaşacağına, bu projelerden birinin başına kendisinin getirileceğine, alım gücünün zayıflamayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, içinde bulunduğu büyük sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına ve rahata ereceğine, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine, yeni bir iş kapısının ya da uzun yıllardan beri askıda kalmış bir projenin üzerine güneş doğacağına, haksızlıklara da karşı geleceğine alamet eder.

Rüyada su sıçramak gördüyseniz:

  • İşinizi bir an önce tamamlayıp keyifli planlar yapabilirsiniz.

Rüyada su sıçramak bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine bazen de her şeyin güllük gülistanlık olacağına, dostlarının ve yakın çevresinin her zaman güvenilir olacağına, rüya sahibinin sırtının asla yere gelmeyeceğine, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine ve doğru yoldan sapacağına delalet etmektedir.

Rüyada üzerine su sıçradığını görmek vefakar bir insan olunacağına, kötü kişilerden uzak durulacağına ve uzun zaman önce kırgınlık yaşanmış birisi ile aranın düzeltileceğine, ailesine, arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına, günden güne daha büyük zorluklarla karşılaşılacağına delalet eder.

Rüyada üzerine su sıçramak çok büyük üzüntüler yaşanacağına, hiç hesapta olmayan bir seyahate, çok büyük bir huzur ve mutluluk duyacağına işaret etmektedir.

Rüyada gökyüzüne sıçramak kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, illet hastalıklara yakalanıp kurtulamayacağına işarettir.

Rüyada duvara sıçramak kendisi için çok zor atlatacağı kötü ve sorunlu günler geçireceğine, sevdiğine ve hayallerine kavuşacağına, iş hayatında çok büyük bir düşüş yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada korkudan sıçramak kişinin huzurunu bozmaya çalışanların kendi tuzaklarına düşeceğine, maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine, hayırlı kişiler ile tanışacağına, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada uyurken sıçramak gönlü ve eli bol oluşu sayesinde sevap işlemekten geri kalmayacağına ve bu sayede hem vicdan azabı çekmeyeceğine, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, işlerinin açılmasıyla birlikte elinin darlıktan ve yokluktan kurtulacağına, tazeleneceğine, yenileneceğine ve sıhhate kavuşacağına delalettir.

Rüyada çok sıçramak ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine, kazanılan ekmeğin muhtaç insanlarla paylaşılacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments