Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üzerine su sıçradığını görmek

Rüyada üzerine su sıçradığını görmek

Rüyada üzerine su sıçradığını görmek sorunların ve sıkıntıların zahmetsiz bir şekilde çözüleceğine, her şeye değecek kadar yüce, kutsal ve güzel duygular yaşayacağına, mutlu ve huzurlu olmak için çaba göstereceğine, başını yastığa daha rahat koyacağına, yardım eden kişilerin haklarının kısa süre içinde ödeneceğine ve yakın bir zaman içinde sorun yaratan kişiler ile tüm bağların koparılacağına, özellikle kişiyi mirastan mahrum bırakmak adına bazı çalışmalar ve kumpaslar içine girileceğine, maddi anlamda gücünün hep yerinde kalacağına, uzun bir müddet sıkıntıların kişinin peşini bırakmayacağını, şanssızlıklardan ve uğursuzluklardan bunalan rüya sahibinin psikolojisinin giderek bozulacağına tabir olunur.

Rüyada üzerine su sıçradığını gördüyseniz:

  • Göstereceğiniz küçük gayretler büyük faydalar getirebilir.

Rüyada üzerine su sıçradığını görmek problemleri teker teker çözeceğine, yeni bir ev alınacağına, bir sağlık sorunu konusunda tedavi amaçlı bir yolculuğa çıkılacağına delalet etmektedir.

Rüyada su sıçramak aile bireyleri arasında tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, sıkıntılarının bir bir çözüleceğine, böylece kişinin hafifleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada üzerine su sıçramak şansının yaver gitmesi ile birlikte iyi bir şekilde devam eden işlerin daha iyi bir hale geleceğine, hastalıkların biteceğine, maddi olarak zengin hale geleceği gibi manevi olarak da önemli bilgilerle donanacağına, bu sayede her anlamda güçleneceğine delalet etmektedir.

Rüyada üzerine idrar sıçradığını görmek zarar getirecek alışkanlıklardan uzak durulacağına, maddi olarak çok büyük bir zorlanmaya sebebiyet veren işin nihayete erdirileceğine, kardeşler arasında büyük bağın daha da sağlamlaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada kan sıçramak çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, daha iyi gelir elde etmek, maddi durumunu biraz daha düzeltebilmek için farklı işlere başvuru yapacağına, kişinin hedeflerine yakınlaşmak için girişimde bulunacağına rivayet eder.

Rüyada üzerine kan sıçramak beklenmedik kimselerden duyulacak kötü sözler yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına, kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine, elinde kalan bir miktara parayı da borç ödemek için harcayacağına, zorlukların ve zorunlulukların kısa süre içinde ortadan kalkacağına delalet eder.

Rüyada üstüne boya sıçramak herhangi bir parasal sorun ve sıkıntının olmayacağına, adının ülke dışında yayılacağına, çalışmalarının artacağına yorulur.

Rüyada korkudan sıçramak yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine, çok büyük ve güzel çalışmalar ortaya koyup büyük başarılar kazanılacağına, kendisini çok daha iyi hissedeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments