Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada duvara sıçramak

Rüyada duvara sıçramak

Rüyada duvara sıçramak başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine, işlerinin birer birer yoluna girmeye başlayacağına, rahat yüzü göreceğine, düşlediği evliliğin gecikeceğine, kendine olan inancının ve güvenin karşılığını da olumlu şekilde almayı başaracağına, sevdiği kişilerden ötürü zor günler geçireceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeyden ötürü kendisini istemeyeceği olayların içinde bulacağına, yeni bir işin ve hayatın kapısının aralanacağına, gerçekleşmesi zamana bağlı bazı şeylere zengin olunması sayesinde kolayca gerçekleşeceğine alamet eder.

Rüyada duvara sıçramak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin size bağlılıklarını veya sadakatlerini test etme arzunuzla başa çıkmakta zorlanabilirsiniz.

Rüyada duvara sıçramak keyfinin ve yaşam enerjisinin yerine geleceğine, fırsatlarla, kısmetlerle dolu günlerin geleceğine, problemlerini çözeceğine ve kendisine dert olan şeylerden kurtulup, huzur bulacağına rivayet eder.

Rüyada kan sıçramak şanssızlığın ve kısmetsizliğin aşılacağına, güzel haberler alınacağına, yaşanan üzücü olayların hayırlı duruma döneceğine, cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına, barış için adım atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada üzerine su sıçradığını görmek uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine ve aile büyüklerinin sözlerinin de bir faydasının olmayacağına, dar gelirli olanların rahatlayacaklarına ve ellerine geçecek paranın bereketli olacağına, dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine işaret eder.

Rüyada üzerine idrar sıçradığını görmek eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, özellikle kendisine kalan mirasla ilgili sorunlar yaşayacağına, sevdiğine kavuşacağına işarettir.

Rüyada üzerine kan sıçramak mantık ve sezgileriyle hareket etmesi halinde her işini kolaylıkla halledeceğine, çok büyük fırsatların ele geçeceğine, çok büyük zararlar ile karşılaşacağına yorulur.

Rüyada yükseklere sıçramak bundan dolayı kendini çok şanslı addedeceğine, umutlanacağına, hayatını zorlaştıran ve artık düğüm haline gelmiş sıkıntıların çözüleceğine, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, birbirlerinin sıkıntılarına koşulacağına alamet etmektedir.

Rüyada yukarı sıçramak eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, aldığı dualarla işlerinin de yolunda gideceğine, zorlukların ve sıkıntının devam edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada üzerine idrar sıçramak elinde bulunan imkânlar sayesinde çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, zor zamanlar geçiren bir dosta yardımcı olunacağına, iş hayatında üst bir mevkiye terfi edileceğine, büyük atılımlar yapılacağına ve rahat bir hayat geçirileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments