Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada su pınarları görmek

Rüyada su pınarları görmek

Rüyada su pınarları görmek elinin bolluğa, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına, yapılan hesapların hiçbirinin gerçeğe uygun olmayacağına, eğitimle ilgili karşılaşılan bir fırsatın değerlendirileceğine, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, aile bireylerinin başını ağrıtan bir konunun çözüm bulacağına, huzurlu ve mutlu bir ortamda kendisini çok rahat bir hayat süreceğine, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine alamet eder.

Rüyada su pınarları gördüyseniz:

  • Size yardım etmeye çalışan ya da size bir şeyler sunan ya da teklif eden kişiler olabilir.

Rüyada su pınarı görmek başarısızlığa düşeceğine, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına, büyük sıkıntılara ve üzüntülere yol açacağına, zenginlik içinde uzun bir yaşam süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada pınardan su almak mutluluğunu, huzurunu, yaşama sevincini ve güzel günlere olan inancını yitireceğine, maddi ve manevi sorunların ortadan kalkacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada pınar suyu görmek günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, makbul olandan vazgeçmeyeceğine, kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, problemleri teker teker çözeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına işarettir.

Rüyada pınar suyu içmek kötü kişilerin yenilgiye uğratılacağına, ayrı düşülen bir kişi ile biraraya gelineceğine, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, zor zamanların biteceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına alamet etmektedir.

Rüyada pınardan su içmek her türlü uğursuzluk ve şanssızlık ile karşılaşıp gergin zamanlar geçirileceğine, endişe verici bazı durumlar ile karşılaşılacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine ve adını duyuracağına rivayet etmektedir.

Rüyada su pınarları görmek girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına, kendisine olan öz güveninin yerine geleceğine, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına ve hasreti çekilen bir akrabayla hasret giderileceğine alamet eder.

Rüyada pınardan su doldurmak huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına ve zorlukların sevilen bir kişinin vereceği destek ile biteceğine, yaşamının ve ticaretinin de daha kolay hale geleceğine, sevdiği kişiler sayesinde çok iyi yerlere geleceğine delalet eder.

Rüyada göz pınarı görmek yapılan bir hatanın telafi edileceğine, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, evlat sahibi olunacağına, kötü ve zor günler yaşayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments