Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pınar suyu içmek

Rüyada pınar suyu içmek

Rüyada pınar suyu içmek uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, yaptığı işten çıkarılacağına, hayır işleri yapmayı da ihmal etmeyeceğine, mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine, inancını ve kendine olan güvenini bir an olsun kaybetmemesi sayesinde hayallerine, umutlarına, hedeflerine ve ideallerine kavuşacağına, sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına, tutulan yolun isabetli olacağına, gelirinin azalacağına, hanesinden bereketin ve kalbinden mutluluğun göçeceğine delalettir.

Rüyada pınar suyu içmek gördüyseniz:

  • Sizi istediğiniz yere taşıyacağını veya ün, tanınma ya da prestij kazandıracağını bilseniz bile, belli bir pozisyon ya da konuda bağlayıcı sözler vermek zorunda olmayabilirsiniz.

Rüyada pınar suyu içmek eş dost ya da akrabalar sayesinde çok büyük kazanç elde edilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük zorluklar yaşanacağına, belki ölümler görüleceğine, mal mülk sahibi olunacağına yorulur.

Rüyada pınardan su içmek keyfin ve huzurun yerine geleceğine, hayırlı olayların yaşanacağına, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, bir yıkımdan ötürü çok zor ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine işaret eder.

Rüyada pınardan su almak kendisine uygun bazı çalışmaların peşinden gideceğine, hayatında müjdeli ve sürpriz gelişmeler meydana geleceğine, hayalini kurduğu şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada su pınarı görmek insanlara karşı güveninin sarsılacağına, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine, maddi anlamda rahatlamaya rivayet eder.

Rüyada pınar suyu görmek daha iyi hizmet vermek için hizmet politikasını gözden geçireceğine, eğer zor durumlara düşülmek istenmiyorsa önceden bu durumlarla ilgili önlemler alınması gerektiğine ve işlerin ancak bu şekilde düzeleceğine, tepkilerini ve düşüncelerini kontrol altına aldığı için ilişkilerinde de daha pozitifi bir tavır takınacağına delalet etmektedir.

Rüyada su pınarları görmek bütün kaynaklarını kullanarak sıkıntıları ortadan kaldırmaya çalışacağına, rahat bir hayat yaşanacağına, ancak bu durumdan kurtulmak için işi bilen kimselerden fikir alacağına alamet eder.

Rüyada pınardan su doldurmak adım atarken çok zorlanacağına, kazancının düşeceğine, geçiminin zor hale geleceğine, aile içindeki yokluk nedeniyle keyfinin ve huzurunun da kalmayacağına, başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine, işlerinin kendisini çekemeyen kişiler tarafından baltalanacağına inanılır.

Rüyada pınarda yüzmek aile hayatında kendisine yeni ve daha güzel bir sayfa açacağına, kendi işini kurarak daha büyük kazançlar elde edeceğine, hakça ve eşit bir şekilde bölüştüreceği mirası sayesinde geri kalan ömrünü huzur içinde tamamlayacağına, işlerinin her zamankinden daha güzel olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments