Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada su içinden geçmek

Rüyada su içinden geçmek

Rüyada su içinden geçmek muradın gerçekleşeceğine, uzun bir seyahate çıkılacağına, işine ve ailesine daha bir sıkı sarılarak, hayatına kaldığı yerden çok daha güçlü şekilde devam edeceğine, geçmişte kalmış bir sorunla tekrar muhatap olunacağına, tüm sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede nihayete ereceğine ve Allah’ın izni ile gönlünün düştüğü ikiliği de atlatacağına, kişinin bundan sonra çok daha farklı bir yaşam süreceğine, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, muhabbetlerinin çok daha tatlı dille devam edeceğine, alacağı hayırlı haberler ile çok mutlu olacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine işarettir.

Rüyada su içinden geçmek gördüyseniz:

  • Toplum veya aile hayatında beklenmedik olaylarla karşılaşacaksınız.

Rüyada suların içinden geçmek kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, çok hayırlı işlere yatırım yapacağına, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine,  işlerin her zaman rast gideceğine ve mutlu olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada bulanık suyun içinden geçmek yaşayacağı sıkıntılı ve kötü durumlar yüzünden üzüleceğine, pişmanlığa, refah içinde bir hayat yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada su içinden geçmek daha sonra hayırlı işlere gireceğine, toplumda suçlu, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine, işlerin her geçen gün daha kötü bir hal alacağına, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine yorulur.

Rüyada arabayla suyun içinden geçmek en önemli anlarda destek görüleceğine, mevcut durumundan çok daha iyi koşullarda yaşayacağına, rüyayı gören kişinin artık kaderinin yüzüne güleceğine inanılır.

Rüyada akan suyun içinden geçmek gelişim içine girileceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşanacağına, sevdikleri ile birlikte olacağına, sıkıntıdan sonra ferahlamaya tabir olunur.

Rüyada bulutun içinden geçmek büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına, hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına, uğradığı zararın telafi edileceğine işaret eder.

Rüyada ateşin içinden geçmek maddi ve manevi olarak çok zarara uğranacağına, bir sebeple bir süre üzüntü duyacağına, yüzünün hep güleceğine delalet etmektedir.

Rüyada duvarın içinden geçmek çok hayırlı işlere gireceğine bu sayede büyük miktarda para kazanacağına, verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, zararlı olabilecek bir işin dikkat edilmesi sayesinde büyük başarı getireceğine ve birçok kişinin ekmek yiyeceği bir kazanç kapısının temellerinin atılacağına yorulmaktadır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments