Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pet şişede su görmek

Rüyada pet şişede su görmek

Rüyada pet şişede su görmek kişinin kendisine zararı dokunan kişi veya olaylardan uzak kalmak için yöntemler geliştireceğine, evlat sahibi olunacağına ve iş konusunda verimli, kısmetli bir yıl geçirileceğine, ruhunun esenlik bulup aydınlanacağına, işle ilgili olarak şehir dışına çıkılacağına, kendisini çok yıpratacağına, eşi ya da çocukları ile karşı karşıya geleceğine, emek sarf etmeden ve yorulmadan kazanç sahibi olacağına, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine ve çok saygın bir iş markası olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada pet şişede su gördüyseniz:

  • Endişeleri bir kenara bırakıp rahatlatıcı şeylerle uğraşmalısınız.

Rüyada pet şişe içinde su görmek varolan kötü durumların ortadan kaldırılacağına, zararların telafi edileceğine, büyük bir proje gerçekleştirileceğine, daha sonra pişmanlık duyacağı sözler sarf ederek kalp kıracağına işaret eder.

Rüyada su dolu pet şişe görmek birçok ortaklık kurulacağına, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, geçim kolaylığı içinde olacağına işaret etmektedir.

Rüyada pet şişeden su içmek mutluluk verici haberlerin alınacağına ve kişilerin yaşamına güzelliklerin geleceğine, kendisini üzen ve yoran birçok olayı ortadan kaldıracağına, yaptığı hatalardan ders alacağına, bazı pişmanlıklar yaşayacağına, istemeden de olsa kalbini kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, ilişkiye huzurun geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ped şişede su görmek malının, mülkünün peşine düşecek düşmanları olacağına, hem de iş hayatını olumsuz yönde etkileyeceğine, çok uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine işarettir.

Rüyada pet şişede su almak sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, büyük sıkıntılar çekileceğine, atılan adımların boşa gideceğine, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine ve rüya sahibinin bu duruma karşı çaresiz kalacağına, büyük üzüntüler çektikten sonra kendi işinin başına dönerek çok büyük bir üzüntü ve pişmanlık duysa da işi için çeşitli çalışmalar yapmaya çalışacağına işarettir.

Rüyada pet şişede su içmek daha ferah ve daha rahat bir hayata kavuşup kendisini daha iyi hissedeceğine ve bu durumun iş hayatına ve aile hayatına yansıyacağına, her geçen gün daha çok kazanç elde edeceğine, hayatın gerçeklerini çok daha kolay ve tarafsız şekilde görme yetisine sahip olacağına, bu sayede yaşamına çok daha kolay şekilde yön vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada pet şişe su görmek işlerinin bazı kişiler tarafından engellenmeye çalışılacağına, sorunların en kısa zamanda çözüm bulacağına, birçok kişinin dikkatinin çekileceğine yorulmaktadır.

Rüyada pet su şişesi görmek bol kazançlı günler geçireceğine, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına, aile değerlerine sahip çıkacak, çalışkan ve dürüst evlatlar yetiştirileceğine, kimseye bu konuda ödün vermeyeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments