Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pet şişede su almak

Rüyada pet şişede su almak

Rüyada pet şişede su almak kendisini korumaya alacağına, üzüntülü geçen günlerin çok yakın zaman içinde sona ereceğine, manevi olarak hayırlı bir noktaya gelineceğine, maddi olarak büyük kazançlar elde edileceğine, yaşanan hastalıkların, musibetlerin, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına, çok büyük bir azim ve çaba gösterilerek daha çok kazanç elde edeceğine, kendisini temizlemek için her fırsatı değerlendireceğine, daha fazla kazanç elde edeceğine, yarattığı üzücü durumun ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada pet şişede su almak gördüyseniz:

  • Öfkelenmek veya alınmak belli konuların gidişatını değiştirmeyecektir, bindiğiniz dalı kesmemeye dikkat etmelisiniz.

Rüyada pet şişeye su doldurmak mutlu zamanlar geçireceğine, mal ve para biriktireceğine, çok sıkıntılı ve zor bir işe gireceğine, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına tabir olunur.

Rüyada pet şişede su içmek geçim derdine düşeceğine, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, gayrimenkul işine girerek zenginliğini arttıracağına işarettir.

Rüyada pet su şişesi görmek yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, sosyal hayatında ve iş hayatında neredeyse farklı bir kişi olarak görüleceğine ve çok büyük bir sevince kapılacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük ilerleme kaydedileceğine delalettir.

Rüyada pet şişede su görmek hiçbir isteğinin yarıda kalmayacağına, malvarlığının çok daha artacağına, uzaktan gelen çok büyük ve sevindirici bir haberden dolayı mutluluk gözyaşları döküleceğine alamet eder.

Rüyada pet şişe su görmek karşısına çıkan bazı kötü olaylardan sonra güzel bir döneme gireceğine, kendisini rahat ettirecek bir iş yapacağına, bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine ve epey yorulacağına, neşesinin, ağız tadının ve keyfinin kaçacağına alamet etmektedir.

Rüyada pet şişede su almak satışlarının ve üretiminin yükseleceğine, işlerin bu sayede çok iyi bir hal alacağına, kabuslarla dolu geceler geçireceğine delalettir.

Rüyada ped şişede su görmek malından ve parasından olacağına, zor günler geçireceğine, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, ferahlığa çıkacağına, rüya sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada pet şişeden su içmek uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına, zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine ve adım atılan işte ortaya konulmuş olan çalışmanın kötü bir olayla yarıda kalacağına, dertlerin biteceğine, sıkıntıların aşılacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments