Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ped şişede su görmek

Rüyada ped şişede su görmek

Rüyada ped şişede su görmek o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine fakat ilerleyen zamanlarda kendisi ile bir duygu alışverişi içine giremeyeceği ve tabir yerindeyse gelenin gideni aratacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine, artık kötü günler yaşamayacağına, bir süre iş bulmakta zorlanacağına ve bu nedenle çalışırken biriktirdiği parayı da harcayarak bitireceğine, ödemekte sıkıntı çektiği borçlarını ödeyeceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine ve kardeşlerin birbirine daha çok bağlanacağına, Allah’ın kendisinden yana olacağına, anne ve babadan alınan dualar sayesinde hayatın her geçen gün daha iyi bir hal alacağına işarettir.

Rüyada ped şişede su gördüyseniz:

  • İşlerin nasıl yapıldığı ile değil ne yapıldığı ile ilgilenmeyi tercih edin.

Rüyada pet şişe su görmek dualarının kabul olacağına, hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına delalettir.

Rüyada ped şişede su görmek deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine ve oturduğu makamın da sarsılmayacağına, elindeki işi rayına oturtacağına, hastalıkların kalmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada su dolu pet şişe görmek sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine, elindeki işi bitirmeden başka işlere yönelen kişinin motivasyonunun da bozulacağına, sorunları ortadan kaldıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada pet şişede su görmek ileriki zamanlarda çok pişman olacağına, borçlarının ve geçim derdinin biteceğine, hayatını yeni bir şehirde kurmaya çalıştığı halde çok zorluk yaşayacağına delalettir.

Rüyada pet su şişesi görmek kendisini kurtuluşa götüreceğine, böylece kendine güveneceğine, umutlarının çoğalacağına işarettir.

Rüyada pet şişede su almak problemlerinin ve sorunlarının çözüleceğine, moral ve motivasyon açısından çok iyi bir hale gelineceğine ve ferahlığa çıkılacağına, keyfinin ve ağız tadının da sürekli olacağına inanılır.

Rüyada pet şişede su içmek aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine, hayırlı kişilerle tanışılacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine, kendisine uygun bir kısmet bulup en kısa zaman içinde dünyaevine gireceğine inanılır.

Rüyada pet şişe içinde su görmek kişinin yasa düşeceğine, gözyaşına boğulacağına, iyi işler yaparak ailesinin gözünde değerleneceğine, kendisini üzen ve kıran bazı olaylardan sonra sıkıntı çekeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments